Sense

Sense

Vanskelig å sette
fingeren på

Kjøkkenene i Sense-serien har det med å stjele oppmerksomhet.

Ikke bare på grunn av det eksklusive designet, det moderne uttrykket og den flotte, matte overflaten. Heller ikke bare fordi Sense kommer i et nydelig utvalg farger som utstråler både stil og mot. Og ikke fordi de fløyelsmyke dørene er helt unike å ta på på grunn av den spesielle måten overflatene er behandlet på. Kanskje er det litt av alle disse faktorene som har gjort Sense til en av de best selgende kjøkkenseriene blant kjøkkenkjennere.

Detaljer om Sense

Sense har på kort tid blitt et av kjøkkenene vi selger mest av. Og det forstår vi godt. Mange kjøkkenkjennere har nemlig falt pladask for den fløyelsmyke og matte overflaten. En overflate som, i tillegg til å gi kjøkkenet et gjennomført eksklusivt uttrykk, utmerker seg ved å spare deg for å måtte tørke fingeravtrykk av overflatene hele tiden. Både fingeravtrykk og skitt får det vanskelig på det matte belegget.

Opplev Sense hos en forhandler.

Selv miljøet kommer til å gi deg et anerkjennende blikk for dette valget. Som alle AUBOs kjøkken lever Sense-serien nemlig opp til verdens eldste miljøsertifisering, BREEAM.

Finn forhandler

Sense kommer i 8 forskjellige farger

Du kan oppnå et modern og fargerikt kjøkken- og baduttrykk ved å velge en av våre 8 vakre Sense farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Sense døren består av 16 mm MDF plate, som er UV malt. UV malte dører med melamin har en glat og holdbar overflate, som er fargestabil og som også er motstandsdyktig mot fingeravtrykk.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Sense

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss