Unik

Unik

Man skal ikke skue kjøkkenet på prisen

Kundene våre forstår bedre enn de fleste at det ikke alltid er prisen som bestemmer det arkitektoniske uttrykket. Bare se på UNIK-serien.

Enkelhet. Rene linjer. Silkemyke overflater. Samtidig får du det til en pris som gir deg mye kjøkken for pengene. UNIK er et synlig bevis på at det går an å lage et flott kjøkken uten at det koster skjorta. Elementene er kledd i slitesterkt melamin som gir dørene et silkemykt og tiltalende uttrykk. Et eksklusivt uttrykk til en meget overkommelig pris.

SKAP ET UNIKT UTTRYKK

UNIK kommer i hvitt og to grånyanser. Kombinert med riktig benkeplate og håndtak kan du oppfylle dine villeste kjøkkendrømmer. Få et helt personlig kjøkken, uansett boligtype. Noe unikt.

Skap en arkitektonisk ren look i kombinasjon med det store og allsidige utvalget håndtak i forskjellige materialer, farger, former og plasseringer på døren.

Spør gjerne forhandlerne våre om flere detaljer.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Finn forhandler

Unik kommer i 3 forskjellige farger

Unik-serien kommer i hvitt og to grånyanser – Onyx grå (mørk) og Arktis grå (lys).

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Unik fronten består av en 16 mm. MDF plate dekket av melamin, som er en herdeplast, der ofte anvendes til kjøkkenutstyr. Ved å påføre melaminen på MDF økes overflatestyrken betydelig. Melaminbelagte fronter har en glat og slidsterk overflate. Melaminfargen vil bevare fargen over tid.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Unik

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss