AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Unik

Unik

Man skal ikke skue kjøkkenet på prisen

Kundene våre forstår bedre enn de fleste at det ikke alltid er prisen som bestemmer det arkitektoniske uttrykket. Bare se på UNIK-serien.

Enkelhet. Rene linjer. Silkemyke overflater. Samtidig får du det til en pris som gir deg mye kjøkken for pengene. UNIK er et synlig bevis på at det går an å lage et flott kjøkken uten at det koster skjorta. Elementene er kledd i slitesterkt melamin som gir dørene et silkemykt og tiltalende uttrykk. Et eksklusivt uttrykk til en meget overkommelig pris.

SKAP ET UNIKT UTTRYKK

UNIK kommer i tre varianter, glatt hvit eller med årestruktur i eik eller grått. Kombinert med riktig benkeplate og håndtak kan du oppfylle dine villeste kjøkkendrømmer. Få et helt personlig kjøkken, uansett boligtype. Noe unikt.

Skap en arkitektonisk ren look i kombinasjon med det store og allsidige utvalget av håndtak i forskjellige materialer, farger, former og plasseringer på døren.

Spør gjerne forhandlerne våre om flere detaljer.

 

Se også Unik baderomsinnredning og Unik vaskerom.

 

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Finn forhandler

Unik kommer i 3 forskjellige farger

Unik finnes i tre forskjellige farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Unik fronten består av en 16 mm. MDF plate dekket av melamin, som er en herdeplast, der ofte anvendes til kjøkkenutstyr. Ved å påføre melaminen på MDF økes overflatestyrken betydelig. Melaminbelagte fronter har en glat og slidsterk overflate. Melaminfargen vil bevare fargen over tid.

Varianter

Unik ​​er også tilgjengelig som vitrinefront.

AUBO Unik
Rengjøring & vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut som er fuktet i lunkent vann, tilsatt litt vaskemiddel. Skyll med rent vann for å fjerne eventuell resterende vaskemiddel, og dermed unngå dannelsen av striper. Tørk alltid overflaten med en vanlig myk lofri klut eller et håndkle. Søler du væske på fronten skal det alltid tørkes av eller rengjøres umiddelbart. Med litt mer gjenstridige flekker, kan en hvilken som helst glassrens eller rødsprit brukes. Test alltid rengjøringsmidlene først i et mindre synlig område. Riper blir oftest dannet når overflaten rengjøres med organiske løsemidler sammen med kaldt vann og gamle kluter eller vaskeputer. For å unngå skygger eller striper anbefaler vi at du rengjør overflaten med lunkent vann og tørker deretter overflaten med vanlig papirhåndkle eller bomulls klut.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Unik

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss