AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkentilbehør og materialer

Selvfølgelig skal ditt nye kjøkken være flott å se på – og fint å ta på. Men akkurat DU vet hva som bidrar like mye til DIN daglige kjøkkenglede.

Kjøkkentilbehør med praktiske og funksjonelle løsninger bak fasaden er ofte det som får deg til å smile. Alle de små detaljene gjør kjøkkenet ditt til et velfungerende matverksted og et effektivt oppbevaringsrom for kjøkkenutstyret ditt.

Her finner du vårt store utvalg av kjøkkentilbehør. Løsninger som gir deg orden og oversikt. Produkter som optimalt beskytter kniver, glass og porselen. Bli også inspirert i tilbehørskatalogen vår.

Mange av mulighetene vil sikkert få deg til å tenke «oi, så lurt!» For det er akkurat det det er. Smart – i mer enn én forstand.

Spør kjøkkenkonsulentene våre
I din lokale AUBO-butikk er våre kjøkkenkonsulenter alltid klare med både inspirasjon til kjøkkentilbehør og gode råd til innredningen av skap og skuffer. Bare fyr løs!

Det er aldri for sent
Selv om AUBO-kjøkkenet ditt allerede er montert og i bruk, kan du enkelt få ettermontert de fleste produktene fra det store tilbehørsutvalget vårt.

Dette gjelder selvfølgelig også badet ditt. Og vaskerommet. Og andre skreddersydde ROM-løsninger fra AUBO.

21 visninger

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss