AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvitevarer

Ingen kjøkken uten hvitevarer

Det er millioner av alternativer når du kjøper nytt kjøkken. Dører, håndtak, benkeplater og særlig hvitevarer, som i dag ikke bare er funksjonelt uunnværlig på kjøkkenet, men som også setter den siste prikken over i’en på et kjøkken.

Hvitevarer er tilgjengelige i alle prisklasser, fra basisversjonen til det ekstravagante midtpunktet på kjøkkenet.

Gode leverandører av hvitevarer

Ettersom mange hvitevarer i dag er innebygd i kjøkkenskapene / kjøpt for installasjon med integrerte dører, er det viktig at du får råd og veiledning fra din AUBO kjøkkenkonsulent, slik at du er sikker på at kjøkkenet og hvitevarene passer godt sammen.

AUBO har samarbeidsavtaler med nøye utvalgte leverandører av hvitevarer. Her kan vi garantere kvaliteten og samtidig er prisene rimelige.

Få hjelp i vår hvitevareguide

Før du kjøper hvitevarer, er det en rekke ting du må tenke over. For eksempel om jeg er typen som trenger mye kjøleplass til grønnsaker? Eller trenger jeg mindre fryseplass, siden behovet mitt ikke er like stort lenger? Så er det spørsmål om energimerking og pris, og disse to parametrene henger som regel sammen. Jo høyere pris, jo mer kan du spare på strømregningen. Designet spiller også en viktig rolle, siden de fleste hvitevarer ofte har en fremtredende rolle på kjøkkenet, med mindre du velger en innebygd løsning.

Her er vår guide til hva du skal tenke på når du velger nye alt av hvitevarer som kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, quooker og kjøkkenvifte.

 

Plan AUBO hvitevareguide
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss