AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Velg mellom mer enn 2000 vakre farger og et utvalg av produktserier

AUBO kan tilby fritt fargevalg på en rekke av våre kjøkkenserier. Dette betyr at du kan utforske AUBO Scalas uendelig mange farger og finne akkurat den fargenyansen som kompletterer og personliggjør ditt nye kjøkken.

Drømmer du om sjarmerende pasteller, støvete, romantiske nyanser eller kanskje varme jordfarger? Med vårt utvalg av unike AUBO Scala-farger kan du realisere selv de mest fargerike kjøkkendrømmene.

AUBO Scala tilbyr over 2000 vakre farger. Her er det noe for enhver smak og for enhver anledning. Hos AUBO er fargen gammelrosa ikke bare gammelrosa, men akkurat den nyansen av gammelrosa som du kanskje har tenkt på. Besøk din AUBO-butikk og opplev hele AUBO Scala i gammelrosa.

Finn forhandler

Slipp fargene løs i ditt nye kjøkken

Vi skaper et kjøkken med ditt helt personlige fargevalg. Men det tar litt ekstra "kvalitetstid"

Med AUBO Scala velger du en unik farge, og nettopp fordi kjøkkenet ditt skal være unikt, må du være litt ekstra tålmodig. Produksjonstiden for et kjøkken malt i en AUBO Scala-farge vil typisk forlenges med tre uker.

1

KJØKKEN OG SCALA FARGEVALG

Den første oppgaven er din. Du må velge hvilken produktserie og farge som sammen skal utgjøre ditt nye drømmekjøkken.

2

AUBO SCALA SENDES TIL MALER

Når valget er tatt og kjøkkenet er bestilt sender vi alle kjøkkendeler til maleren slik at det kan få akkurat den nyansen du drømmer om.

3

KVALITETSSJEKK

Når alle deler er både malt og herdet, får vi det hele tilbake til AUBOs kjøkkenfabrikk for gjennomgang, hvor vi foretar en kvalitetssjekk av alle malte deler.

4

LEVERING OG MONTERING

Nå er alt klart for avsendelse, vi leverer og monterer ditt nye drømmekjøkken som avtalt.

Hvordan velger jeg en farge?

Med en NCS-fargevifte vil du bli presentert for mer enn 2000 klassiske, dristige, rolige, festlige, elegante, vakre og unike fargealternativer. Hvilken farge hjertet ditt slår mest for er helt opp til deg.

Fargeprøver fra maleravdeling

Når du har valgt din egen unike farge, kan du leke med den hjemme. Kjøp en fargeprøve slik at du kan se hvordan fargen ser ut i hjemmet ditt. Kanskje kjøp flere fargeprøver slik at du kan sammenligne nyanser.

Når du jobber med å velge riktig nyanse, vær oppmerksom på at fargen alltid vil variere avhengig av overflaten du har malt fargeprøven din på, men lyset i rommet er også avgjørende for opplevelsen av fargen.

Vanskelig å velge?

Vi har satt sammen en spesiell trendkollesjon med 14 farger, som ledende trend- og fargeeksperter peker på som toneangivende for tiden.

Føler du at det blir for mange valg blant de mer enn 2000 fargemulighetene som AUBO Scala gir deg, da gjør du et trygt valg om du går for en av de 14 trendfargene.

PRISEKSEMPEL

En rekke av våre kjøkkenserier kan males i mer enn 2000 forskjellige farger. F.eks. modell Siena, som du får prisen for her - både som standard Siena - og som malt i mintgrønn.

Finn forhandler

AUBO Siena

26.404,-

Pris for viste modell ekskl. benkeplate og koketopp

AUBO Siena / Mintgrønn

39.484,-

Pris for viste modell ekskl. benkeplate og koketopp

AUBO Scala

La fargedrømmene finne veien til ditt nye kjøkken

Finn forhandler
Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss