AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bello

Bello

ET VAKKERT KJØKKEN FORTJENER ET VAKKERT NAVN

Bello er det italienske ordet for vakker.  Og allerede med det første beundrende blikk forstår du hvorfor denne kjøkkenserien ganske enkelt ikke kan kalles noe annet.

Ramme-døren har alltid vært et populært valg blant kjennere av kjøkken som liker å kombinere klassisk og moderne i livet sitt. Og akkurat friheten til å skape en tradisjonsrik, vakker og funksjonell ramme rundt familiens trygge base har for lengst gjort denne typen dør til en klassiker.

Men hva er det som gjør Bello spesielt vakker?

En smal sak
På den myke matte overflaten ser Bello ut som et klassisk nordisk kjøkken med rammedører ved første øyekast. Men det er mer enn det. Eller rettere sagt, det er mindre enn det. Våre designere har gjort rammene smalere og tynnere for å gi Bello et lettere uttrykk. Samtidig har vi skapt en mer moderne og stilren karakter ved å utelate de klassiske fugene i dørenes ramme.

Velg din stil
Som kjent handler skjønnhet om øyet som ser. Med sitt rene uttrykk og de mange mulighetene for håndtak, kan Bello trekkes i ulike stiler. Uansett om Bello skal være det sosiale og gastronomiske midtpunktet i en herskapelig, landlig eller moderne innredning, kan du derfor få akkurat det kjøkkenet du ønsker.

Hvis du drømmer om noe annet enn den store hvite kjøkkenverdenen, kan du også bestille Bello i mer enn 2000 ulike nyanser, inkludert 14 utvalgte trendfarger.

Se, og føl
Når vi snakker om farger, så er Bello malt med en eksklusiv PUR-lakk som ikke bare gir overflaten en matt og silkeaktig skjønnhet, men også gjør frontene ekstremt slitesterke og lette å rengjøre. Verken matlaging eller nysgjerrige barnehender kan derfor ta bort skjønnheten til Bello.

Finn forhandler

Bello kommer i all verdens farger

Denne modell kan fargesettes etter din smak og stil mot tillegg. Med AUBO Scala kan du velge din helt egen personlige farge blant flere enn 2.000 unike farger.
Blir det for vanskelig å velge, da gjør du et trygt valg om du går for en av de 14 toneangivende trendfargene vist her. Samtidig kan du rette rommet mot den stilen du ønsker når du velger benkeplate og håndtak.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Bello fronten består av 19,5 mm MDF plate med fresing med mat-malet overflate.

Varianter

Bello er også tilgjengelig som vitrinefront.

Rengjøring og vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut og lunkent vann tilsatt litt oppvaskmiddel. Rengjør alltid i finérens fiberretning på finerte fronter. Bruk ikke såpespon og grønnsåpe på malte dører. Bruk ikke løsemidler til rengjøring av malte eller lakkerte dører. Ettertørking av dører og håndtak må gjøres med en ren mikrofiberklut. Ytterligere informasjon om lakkerte overflater: Høykvalitets lakk oppnår full stabilitet etter fullstendig herding. Unngå derfor i løpet av de første 4 ukene: kontakt med vann, alkohol, materialer som kan gi riper, osv. I denne perioden må den lakkerte overflaten bare tørkes støv av med en myk, lofri klut. Ikke gni på overflaten, det vil gjøre matte lakker skinnende og samtidig gjøre lakken statisk ladet, noe som tiltrekker enda mer støv. Etter omkring 4 uker, kan vanlig overflaterengjøring gjøres med en fuktig klut.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Bello

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss