AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lesetid

1 minut

1: SIKKERHET OG DANSK STABILITET

Gjennom mer snart fire tiår har vi satt alt inn på å skape de beste opplevelsene for kundene våre. Vi kjemper intenst – og gjerne i motvind – for våre verdier. Vi gir oss ikke.

 

2: KJØKKEN OG BAD I ALLE PRISKLASSER

AUBO leverer kjøkken, bad, vaskerom og garderobe i alle prisklasser, og med vårt store utvalg av elementer oppfyller vi stort sett alle drømmer. Fra store luksus-løsninger som binder hele huset sammen, til små prisbevisste forbedringer. Ingenting er for stort og ingenting er for lite. Det skal bare passe for deg.

 

3: TÅRNHØYE KRAV TIL KVALITETEN

For oss er det en æressak å kunne stå inne for alt som kommer fra AUBO.  Vi samarbeider konsekvent med de beste vesteuropeiske produsenter av skap- og skuffinnredning, dører, grep, benkeplater, vasker, skrog, hvitevarer mv.

 

4: GRATIS 3D TEGNING AV DIN BESTILLING

For å få akkurat den løsningen du drømmer om, må du kunne se det hele for deg. Hva har du vært fornøyd med i ditt tidligere kjøkken, og hvilke krav og ønsker vil du gjerne have oppfylt? Sammen med din lokale AUBO-konsulent tegner dere det nye kjøkkenet i 3D, så du ved nøyaktig hvordan din bestilling ser ut.’

 

5: STYRING AV HÅNDVERKERNE

Det er veldig mange ting som må koordineres og ordnes når et kjøkken skal renoveres eller bygges fra bunnen av. Ta en prat med din lokale AUBO-konsulent om mulig hjelp til å håndplukke de best egnede håndverkerne og til styring av prosessen, slik at alle blir booket til riktig jobb på riktig tidspunkt.

 

6: ALT LEVERT HJEM TIL DEG…

Et profesjonelt overblikk er gull verdt når det skal skje fornyelser i boligen din. Det er mye som kan gå galt, men vi hjelper deg hele veien. Helt fra første besøk til den siste tilpasning. Når du har bestilt ditt AUBO-kjøkken, leverer lastebilen på adressen din.

 

7: … TIL AVTALT TID SELVFØLGELIG

Hos AUBO er vi kjent for å levere komplett og i tide. Vi er lagerførende med størstedelen av vårt sortiment, og skjer det likevel en feil, setter vi våre ære i å få feilen utbedret. Pronto!

 

8: FORHANDLERE I HELE NORDEN

Uansett hvor du bor, er det stort sett alltid en AUBO-forhandler i nærheten. Finn din nærmeste via vår hjemmeside, og stikk innom eller book et møte. Vårt håp er at du er kunde når du kommer inn i butikken, og ambassadør når du går ut igjen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss