AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

vi insisterer
AUBO Kjøkken Bærekraft

på bærekraft

Hovedkontoret til AUBO ligger i Aulum i Vestjylland i Danmark. Her er landet flatt, og både øynene og sinnet kan strekke seg langt. Denne utsikten og muligheten til å tenke lenger enn sin egen nesetipp, er en helt naturlig del av DNA-et vårt i AUBO.

Selvsagt er produksjon, inntekter og arbeidsplasser viktige – men ikke til enhver pris. Vi må ha hjertet og hjernen med oss og tenke på miljøet, menneskene og vår felles fremtid.

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Les mer om Breeam-Nor

Vaskerom – AUBO hjelper deg med å holde styr på sakene

Vaskerommet – hjemmets multirom

I de fleste hjem er vaskerommet husets oppbevaringsrom, hvor yttertøy og fottøy, vaskemidler, støvsugere og strykebrett har sin plass. Det er også her mange familier vasker klær og lagrer skittentøy. Derfor er et vaskerom ofte et multifunksjonelt rom som må inneholde mange praktiske løsninger som kan imøtekomme alle de forskjellige funksjonene. Det stiller store krav til hvordan vaskerommet er innredet, men også til de elementene og løsningene du velger til vaskerommet ditt.

 

Gjør det lett å betjene vaskemaskinen

Når man skal integrere vaskemaskinen og eventuelt en tørketrommel i vaskerommet, kan man velge å plassere vaskemaskinen og tørketrommelen oppå hverandre som en vaskesøyle, og dermed skape følelsen av at vaskerommet blir større. Du kan også velge at vaskemaskinen og tørketrommelen skal plasseres side om side litt opp i høyden for å beskytte ryggen. Hvis dette er tilfelle, kan du velge å legge til en uttrekksplate som skittentøyskurven kan stå på.

Walk-in til husets vaskerom

En ting å være oppmerksom på når man innreder et vaskerom, er at det er et rom som tiltrekker seg rot. Det er her de gamle avisene forsvinner når ingen helt orker å kaste dem ut. Her ender ting som er ødelagte, glemte saker og klær som barna har vokst ut av. Så i et gjennomtenkt vaskerom er det plass til å gjemme rotet sitt. Derfor kan det være lurt å velge en skyvedørsløsning på vaskerommet. Kall det bare et walk-in-closet til husets vaskerom. For her er det både plass til trådkurver med skittentøy, skuffeskinner med strykebrett, vaskesøyle, vaskemidler og mye mer. Bare fantasien setter grenser.

 

Håndvask på vaskerommet

Det kan være nyttig med håndvask på vaskerommet for å vaske skitne sko og støvler, fylle på vannkannen eller vaskebøtten eller vaske barnas skitne fingre før de slippes løs i resten av huset. Når man skal velge en håndvask til vaskerommet, er det en god idé å velge en som ikke er overfølsom for gjørme og motorolje. Samtidig som vasken må ha god størrelse slik at det er plass til en vaskebøtte eller et par store støvler. Det er også en god idé å velge et armatur som kan roteres vekk fra vasken og samtidig ha en viss høyde, slik at en vaskebøtte eller vannkanne kan komme inn under springen. Det gjør de praktiske oppgavene litt lettere.

 

Finn din lokale forhandler

Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor badkjøkken, vaskerom og garderobe. Vi utarbeider gjerne et kreativt innredningsforslag på ditt nye vaskerom, som tar hensyn til både funksjonalitet og design. Med dette forslaget kan du få en oversikt over hvordan vaskerommet ditt kommer til å se ut i hjemmet ditt. Du kan også besøke vår Instagram- eller Facebook-profil der du kan se flere inspirasjonsbilder av AUBO-løsninger.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss