AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sense

Sense

IKKE BARE VAKKER PÅ UTSIDEN

Et vaskerom kan innredes slik at det er spekket med funksjonelle detaljer og oppbevaring innvendig – kanskje helt skjule, det er faktisk et vaskerom.

Du kan bl.a. velge smarte uttrekkbare hyller til skittentøyskurven under vaskemaskin og tørketrommel. Disse hyllene gir optimal arbeidshøyde. Eller et høyskap som skjuler en vaskesøyle. Mulighetene er mange og kan tilpasses akkurat dine behov.

DETALJER OM SENSE

Sense har på kort tid blitt et av frontene vi selger mest av. Og det forstår vi godt. Mange kunder har nemlig falt pladask for den fløyelsmyke og matte overflaten.

Selv miljøet kommer til å gi deg et anerkjennende blikk for dette valget. Som alle AUBOs kjøkken lever Sense-serien nemlig opp til verdens eldste miljøsertifisering, BREEAM.

 

Du kan også få Sense til kjøkken og baderom

Se Sense på kjøkken Se Sense på baderom

 

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Opplev Sense hos en forhandler.

Finn forhandler

Sense kommer i 6 forskjellige farger

Du kan oppnå et modern og fargerikt kjøkken- og baduttrykk ved å velge en av våre 6 vakre Sense farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Sense døren består av 16 mm MDF plate, som er UV behandlet. UV behandlede dører med melamin har en glat og holdbar overflate, som er fargestabil.

Varianter

Sense ​​er også tilgjengelig som vitrinefront.

AUBO Kjøkken Sense
Rengjøring og vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut som er fuktet i lunkent vann, tilsatt litt vaskemiddel. Skyll med rent vann for å fjerne eventuell resterende vaskemiddel, og dermed unngå dannelsen av striper. Tørk alltid overflaten med en vanlig myk lofri klut eller et håndkle. Søler du væske på fronten skal det alltid tørkes av eller rengjøres umiddelbart. Med litt mer gjenstridige flekker, kan en hvilken som helst glassrens eller rødsprit brukes. Test alltid rengjøringsmidlene først i et mindre synlig område. Riper blir oftest dannet når overflaten rengjøres med organiske løsemidler sammen med kaldt vann og gamle kluter eller vaskeputer. For å unngå skygger eller striper anbefaler vi at du rengjør overflaten med lunkent vann og tørker deretter overflaten med vanlig papirhåndkle eller bomulls klut.

Sense

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss