Hvordan ser ditt drømmebad ut?

Vi har mange forskjellige modeller. Filtrer gjennom innstillingene nedenfor og finn hva som fungerer best for deg.

Materiale
Stil
Farge

Latte Oak Line Bad

Latte Oak Line Bad

Black Oak Line Bad

Venezia Napoli Fenix Bad

Yellowstone Eik Bad

Venezia Hvit Bad

Siena Matt Hvit Bad

Trend Siena Bad – rød

Toscana Hvit Bad

Napoli Festival Bad

Trend Siena Bad – blå

Dessverre er det ingen produkter som samsvarer med filtreringen din
Vis alle

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

Nytt bad

Hos AUBO finner du et bredt utvalg av forskjellige baderomsdesign. Designet for å passe til forskjellige behov og personligheter, og hos AUBO har vi garantert et bad som passer til akkurat din drøm.

Badet er for mange mennesker det samme som velvære. Badet er rommet der det er plass til alenetid og plass til fordypelse. Et bad skal fungere døgnet rundt, både morgen og kveld. Om morgenen skal badet hjelpe deg med å få en god start på dagen, og om kvelden skal badet gi dagen en god avslutning.

Viktige valg ved nytt bad

Når du skal velge ditt nye bad, er det en rekke viktige valg du må ta. Først og fremst skal stilen velges. Skal badet være i klassisk utseende med en moderne piff? Skal badet være intimt og koselig med et personlig preg? Eller skal badet være dristig og vågalt? Når du velger ditt nye bad, er det viktig å tenke praktisk, men sørg også for å tenke på din personlige stil på badet. Det kan være at badet skal være i samme stil som andre rom i hjemmet? Det handler i stor grad om å finne sine egne vaner, behov og ønsker, og bli enig med seg selv om hvilket bad som passer best til dette.

Hva koster et nytt bad?

Hos AUBO kan du få et nytt bad i mange forskjellige prisklasser. Prisen avhenger først og fremst av hvor stort badet ditt er, hvordan badet skal innredes, og hvilken stil du vil ha på badet. Hvis du vil vite mer om priser på ditt nye bad, er du hjertelig velkommen til å kontakte din lokale AUBO-forhandler.

 

Gjør drømmen om et nytt bad til virkelighet

Hos AUBO har vi et bad som kan oppfylle dine praktiske behov og ønsker. I fellesskap setter vi sammen det badet som er basert på din personlige stil, slik at du kan sette ditt personlige preg på ditt nye bad.

Finn din lokale forhandler

Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor bad, kjøkkenvaskerom og garderobe. Vi utarbeider gjerne et kreativt innredningsforslag på ditt nye bad, som tar hensyn til både funksjonalitet og design. Med dette forslaget kan du få en oversikt over hvordan badet ditt kommer til å se ut i hjemmet ditt.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss