AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lesetid

1 minut

AUBO står støtt på en grunnmur av nøyaktighet, ærlighet og anstendighet. Hos AUBO tar vi oss tid til å finne de helt riktige løsningene som gjør en forskjell i hverdagen din og som gjør kjøkkenet til den perfekte rammen rundt et godt hjemmeliv. Derfor legger vi fokus på å skape en perfekt balanse mellom form og funksjon, slik at estetikk, håndverk og byggekvalitet alltid går hånd i hånd. I tillegg til de rene linjene og den sterke funksjonaliteten AUBOs kjøkken henter fra stolte, danske designtradisjoner, kjennetegnes de også av dette samspillet mellom design og funksjon.

Og nettopp dette – å levere et flott kjøkken i utmerket kvalitet som tåler daglig bruk i mange år fremover – har vært ledestjernen til alle i AUBO i tre tiår. Det krever  nøyaktighet, ærlighet og anstendighet ned til minste detalj, og har på hjemmebane i Danmark gitt oss de mest tilfredse kundene i løpet av de siste seks årene ifølge anmeldelsesplattformen Trustpilot. Vi betjener de norske kundene med akkurat samme prinsipper, som igjen fører til høy kundetilfredshet.

Kanskje er det fordi AUBO aldri tar raskeste utvei, men alltid strever etter å finne de beste løsningene og gi alt slik at kundene kan forvente det beste av oss – gjennom rask levering, ekstraordinær kundeservice, ledende dokumentasjon innen bærekraft og en utvidet produktgaranti på opptil 25 år. Dette kaller vi:
AUBO – DANSK KJØKKEN PÅ SITT BESTE

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss