AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lesetid

1 minut

 

BREEAM® er et klassifiseringssystem som, målt på ulike parametere, fastslår i hvor stor grad hele byggeprosjekter er bærekraftige. AUBOs inventar kommer med dokumentasjon som tilfredsstiller de foreskrevne materialkravene i BREEAM®.

Innen kjøkken, bad, vaskerom og garderober, som er AUBOs kjerneområder, fokuseres det på komponenter bestående av trefiber, som skal overholde strenge krav om utslipp av bestemte gasser. Med AUBOs produktdokumentasjon bidrar produktene våre altså til et bedre inneklima. AUBO vil altså være i fremste rekke i kampen om å skape bærekraftige produkter som hjelper både miljø og mennesker.

Fakta om BREEAM®:

– BREEAM® er verdens eldste, og Europas mest utbredte, miljøkonsept rundt inneklima og bærekraft.

– AUBOs produkter er dokumentert med leverandørerklæringer og spesifikke testrapporter for hver enkelt produktgruppe, som benyttes til dokumentasjon i BREEAM®.

BREEAM® er en av de mulige dokumentasjonsprinsippene som er en forutsetning for mange investorer, for dokumentasjon av bærekraftighet og inneklima.

 AUBOs sortiment er bredt, da det omfatter et stort utvalg av dørtyper, skaptyper, innretningsløsninger og benkeplater, og det har dokumentasjon som kan benyttes i BREEAM®-prosjekter.

– AUBO er for tiden en av få produsenter av kjøkken-, bad-, vaskerom- og garderobeinventar, som kan levere BREEAM®-dokumenterte produkter i industriell skala.

– AUBOs sortiment, som BREEAM®-dokumentert, er uten tilleggspris i forhold til gjeldende veiledende utsalgspris.

 

Kilde: breeam.com

 

«BREEAM-NOR er et registrert varemerke eid av BRE (the Building Research Establishment Ltd. Community Trade Mark E5778551). BREEAM-NOR-logo og symboler er BREs eiendom, og er gjengitt ved deres tillatelse.»

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss