AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lesetid

1 minut

Bruk vår gratis starthjelp til nytt kjøkken

Ved det første møtet i kjøkkensenteret, er det lurt å ha med en skisse av kjøkkenet som inkluderer mål, el-uttak (legg til andre mål), så kan vi begynne med å tegne et kjøkken skreddersydd dine ønsker og behov.

Er du allerede så langt i prosessen at du enten har laget et forslag til kjøkken selv, eller har mottatt et tilbud fra en konkurrent, er du fortsatt velkommen til å benytte deg av AUBO og Montér sine tjenester. Vi tilbyr, helt kostnadsfritt, å gå gjennom ditt kjøkkenforslag/ditt tilbud fra en konkurrent for å sikre at løsningen du har blitt tilbudt er optimal for hva du tenkte deg, og ikke minst om prisen stemmer overens med tilbudet. Kanskje vi kan tilby en bedre pris – og du sparer penger. Du har med andre ord ingenting å tape. Men kanskje det er penger å spare og bedre løsninger å vinne.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Book møte
Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss