AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

AUBO Kjøkken Bærekraftig status

BÆREKRAFTIG STATUS

Flere og flere virksomheter snakker om grønn omstilling, bærekraft, sirkulær økonomi, karbonavtrykk, samfunnsansvar, ESG og tilsvarende begreper. Og takk for det. For selvfølgelig må vi alle sammen tenke oss om og passe godt på den felles planeten vår.

Hos AUBO har det bare alltid vært slik. Ikke fordi det er trendy og grønt har blitt det nye svart. Men fordi det ganske enkelt var slik vår grunnlegger Jens B. Bertelsen var som menneske. Slik han tenkte. Med hodet og med hjertet.

Du kan her lese om AUBOs måte å ta ansvar på. For planeten vår, kundene våre, medarbeiderne våre og lokalsamfunnene våre. Om det gjør oss spesielt bærekraftige, klimavennlige, samfunnsansvarlige eller noe helt annet, må du avgjøre selv. For oss handler det om å gjøre det eneste fornuftige. Med omhu, omtanke og omsorg.


Dan Falk Østergaard

Salgsdirektør

 

GLOBALE UTFORDRINGER MØTER DANSK SNUSFORNUFT

Hensyn til planeten blir stadig viktigere for tidens bevisste forbrukere. Enten vi kjøper en agurk, et par sko, en bil eller et kjøkken, vil vi ha mulighet til å komme bak fasaden. Vi vil vite hva produktet inneholder. Vi vil høre hvordan det ble til. Vi vil kjenne til produsentens forhold til miljø, samfunnsansvar og etikk.

Kort sagt vil vi forsikre oss om at varen vi kjøper på alle måter er preget av omhu, omtanke og omsorg.

Med Bærekraftig Status ønsker vi å gi deg en ærlig status over innsatsene hos AUBO. Både når det gjelder produktene våre, produksjonen vår og arbeidsplassen vår.

 

AUBO Kjøkken Bærekraftig status KJØKKEN MED OMHU

SKAPT FOR Å SPRE DAGLIG GLEDE

Et AUBO-kjøkken er skapt for å spre daglig glede.
Til gjengjeld sprer det verken giftstoffer eller gasser.

Samtidig har vi konstruert produktene våre med et utvalg av materialer som gjør det mulig å gjenbruke og resirkulere en rekke deler og komponenter i inventaret.

Kall det sirkulært og bærekraftig hvis du vil. Selv kaller vi det sunn fornuft. Kjøkken med omhu.

Les mer
AUBO Kjøkken Bærekraftig status PRODUKSJON MED OMTANKE

VI BRUKER MINST MULIG

Hvis du tar rundtur i fabrikken vår i Aulum, vil du se at vi har orden overalt. Ganske enkelt fordi det fører til færre feil og bedre effektivitet i produksjonen. Og fordi færre feil og bedre effektivitet er bra for både økonomien og miljøet.

Du vil sikkert også legge merke til at ordenen forplanter seg til måten vi håndterer overskuddsmaterialer og avfall på. Vi kildesorterer og sender plast, papp, stål, aluminium, glass, sponplateavfall og furuavfall til gjenbruk. Dette med avfall faller nemlig ganske langt unna AUBOs mentalitet.

Eller som vi pleier å si: Hos AUBO fråtser vi ikke
– kun med omtanke.

Michael Pedersen
Produksjonssjef

Les mer
AUBO Kjøkken Bærekraftig status ARBEIDSPLASS MED OMSORG

VI SIKRER TRIVSEL FOR ALLE

AUBO ligger i Aulum, og her vest i Danmark involverer man seg helt naturlig i lokalsamfunnet. Man står sammen og hjelper der man kan. Derfor har det alltid falt AUBO naturlig å være en arbeidsplass preget av likestilling, albuerom og toleranse. Dette er sikkert en av grunnene til at vi år etter år gjør det så bra blant ansatte på trivselsmålingene våre, og at vi regelmessig feirer en glad jubilant med mer end 25 år hos AUBO.

I lærebøkene til Handelshøyskolen finnes sikkert mange av tiltakene våre under C for «Corporate Social Responsibility». Hos AUBO finnes de i hjertet – og under A for «AUBO».

Nils Reinholdt
Personalsjef

 

Les mer
Sunn fornuft

Jens B. Bertelsen

For AUBOs grunnlegger, Jens, betydde det å oppføre seg ordentlig også å oppføre seg bærekraftig. Å bruke sunn fornuft i alle livets aspekter. Det å spare strøm, gjenbruke pappesker, sortere avfall og generelt sett tenke lengre enn sin egen nesetipp, kom også fra hans sterke personlighet og urokkelige verdier.

Les mer
Tanker om fremtiden

Det finnes ingen mållinje, kun vedvarende innsats

Å opptre miljøbevisst, samfunnsansvarlig og etisk korrekt som virksomhet, er ikke som å bygge et hus eller montere et kjøkken med fast start og slutt. I stedet handler det om å være i konstant bevegelse. Om å stadig legge listen høyere og sette seg nye ambisiøse mål for virksomhetens omhu, omtanke og omsorg.

Hos AUBO har vi i skrivende stund en rekke nye tiltak på vei. Tiltak vi jobber målrettet med å kunne lansere i løpet av de kommende årene.

Nye tiltak
Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss