AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

AUBO ble grunnlagt i 1985 av Jens B. Bertelsen og konen hans Grethe. Og selv om Jens gikk altfor tidlig bort i oktober 2021, vil han forbli det største treet i AUBO-skogen – og det mennesket som mer enn noen andre har skapt virksomheten vår og formet verdiene vi gjort opp av.

Jens var født og oppvokst på Vestjylland.Og nettopp den bakgrunnen var avgjørende for at han fikk predikatet «ordentlig» av alle som kjente ham. For Jens var livet ganske enkelt. Man oppfører seg ordentlig. Man holder det man lover. Man gjør sitt beste. Og man hjelper andre når de trenger det.

Sistnevnte betydde at Jens og Grethe med flere av sine tiltak gjorde AUBO til en samfunnsansvarlig arbeidsplass – lenge før det ble moderne å snakke om slikt. Dette gjaldt f.eks. da de opprettet flere lærlingeplasser enn påkrevd, som om det var det mest naturlige i verden. Eller ga plass til nye medarbeidere fra utkanten av arbeidsmarkedet, eller som var av annet enn dansk opphav. Jens likte mennesker. Akkurat som de fleste mennesker likte Jens.

For Jens betydde det å oppføre seg ordentlig også å oppføre seg bærekraftig. Å bruke sunn fornuft i alle livets aspekter. Det å spare strøm, gjenbruke pappesker, sortere avfall og generelt sett tenke lengre enn sin egen nesetipp, kom også fra hans sterke personlighet og urokkelige verdier.

Når vi her på AUBO kan snakke om GRØNN STATUS for AUBO, er det derfor i stor grad takket være den både ydmyke, hjelpsomme og prinsippfaste grunnleggeren, som siden en trist lørdag i oktober 2021 har manglet i skogen vår.

Hans ånd og dedikasjon til de tre ordene «omhu, omtanke og omsorg» lever derimot videre. I beste velgående. Og i hvert eneste hjørne av virksomheten. Akkurat som Grethe fortsatt inntar plassen ved skrivebordet sitt i administrasjonen hver eneste morgen. Slik hun har gjort i snart fire tiår.

 

Få mer GRØNN STATUS

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss