Garanti

Hva er dekket av garantien?

AUBO Production A/S yter 10 års garanti på kjøkken-, bad-, & garderobeskab under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsveiledningen er fulgt – og på funktionaliteten på hengsler, skuffer og diverse uttrekk/beslag ydes 25 år. Tip-on løsningen har 10 års garanti og Servodrive løsningen er på 5 år. Garantien på elartikler (f.eks. belysningsdeler, batterier, ect ) er begrenset til 2 år. Ved spesialbestilte varer (f.eks. benkeplater, skyvedører, støpte vasker) henviser vi til produsentens garantibetingelser. Garantien, omfatter utelukkende skader som bevislig kan henføres til materiale- eller fabrikasjonsfeil og gjelder kun ved normalt bruk i private hjem. AUBO forbeholder seg retten til å undersøke produktet og beslutte, om produktet er dekket af garantien.

Ved montering:
Oppdages en produktfeil, som er omfattet av garantien, under montering, fremsendes det en tilsvarende vare hurtigst muligt til kunden. Som utgangspunkt er en monter vare en godkjent vare.

0 – 2 år fra leveringsdatoen:
Oppstår det en produktfeil, som er omfattet av garantien, på de monterte elementer, fsendes nye varer til kunden. Hvis feilen er så omfattende at det kreves montørbesøk fra AUBO Production A/S, vil vi innen for rimelig tid utsende en montør for å utbedre reklamasjonen. Viser det seg at reklamasjonen ikke er berettiget, forbeholder AUBO Production A/S seg rett til å belaste kunden for montørbesøket.

2 – 10 år fra leveringsdatoen:
Oppstår det en produktfeil, som er omfattet av garantien, på de monterte elementer, sendes nye varer til kunden. Kunden sørger selv for utskiftningen. Hvis varen i mellomtiden er utgått av AUBOs sortiment, leveres et passende erstatningsprodukt. Det er AUBO alene som avgjør, hva som er et passende erstatningsprodukt.

Garantien dekker ikke:
Garantien dekker ikke alminnelig slitasje, skjæremerker, risser eller slagmerker, varer som har vært oppbevart, montert eller anvendt feil, misbrukt, endret eller rengjort med feil rengjøringsmetoder eller -produkter. Garantien dekker ikke følgeskader, som f.eks varmeskader fra de installerte hvitevarer eller fuktskader p.g.a. rengjøring eller utsivning.

Handelsvarer, som f.eks. hvitevarer, blandebatterier, gulvbelegg, møbler, kjøkkenmaskiner og tilbehør, som omsettes gjennom AUBOs forhandlere, er ikke omfattet af AUBO Production A/S garanti, og det henvises til den pågjeldende leverandørs garantibestemmelser. Garantien trer i kraft den dag varen blir levert. Gjem kvitteringen. Den er ditt kjøpsbevis og skal forevises ved garantisaker.

 


Reklamasjonsrett: I opp til 5 år kan forbrukeren ifølge kjøpsloven klage til forhandleren, hvis varen går i stykker. Hvis varen hadde en feil, da den ble solgt, har man rett til at få byttet varen til en ny eller få feilen reparert. (Kilde:Forbrukerrådet)

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? - Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss