Garanti

Hva er dekket av garantien?

AUBO Production A/S yter 10 års garanti på kjøkken-, bad-, & garderobeskap under forutsetning av at monterings- og vedlikeholds veiledningen er fulgt.
AUBO Production A/S yter på funksjonaliteten på hengsler, skuffer og diverse uttrekk/beslag 25 års garanti. Tip-on løsningen har 10 års garanti.
Eldrevne løsninger og elartikler er begrenset til 5 års garanti.
Garantien for benkeplate og evt. underliming av vasken er 5 år, under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsveiledningen på benkeplater er fulgt.

AUBO’s garanti omfatter utelukkende skader som beviselig kan henføres til materiale- eller fabrikasjonsfeil og gjelder kun ved normalt bruk. AUBO forbeholder seg retten til å undersøke produktet og beslutte om produktet er dekket av garantien.

Ved montering:
Oppdages en produktfeil, som er omfattet av garantien under montering, fremsendes der en tilsvarende vare hurtigst muligt til kunden. Som utgangspunkt er en monteret vare lig med en godkjent vare.

0 – 2 år fra leveringsdatoen:
Oppstår det en produktfeil, som er omfattet av garantien, på de monterte elementer, fremsendes nye varer til kunden. Hvis feilen er så omfattende at det kreves montørbesøk fra AUBO Production A/S, vil vi innenfor rimelig tid utsende en montør for å utbedre reklamasjonen. Viser det seg at reklamasjonen ikke er berettiget, forbeholder AUBO Production A/S seg rett til å belaste kunden for montørbesøket.

2 – 10 år fra leveringsdatoen:
Oppstår det en produktfeil, som er omfattet av garantien, på de monterte elementer, sendes nye varer til kunden. Kunden sørger selv for utskiftningen. Hvis varen i mellomtiden er utgått av AUBOs sortiment, tilbydes et erstatningsprodukt i samme pris og kvalitet. Det er AUBO alene som avgjør, hva som er et passende erstatningsprodukt.

Garantien dekker ikke:
Garantien dekker ikke alminnelig slitasje, skjæremerker, risser eller slagmerker, varer som har vært oppbevart, montert eller anvendt feil, misbrukt, endret eller rengjort med feil rengjøringsmetoder eller -produkter. Garantien dekker ikke følgeskader, som f.eks varmeskader fra de installerte hvitevarer eller fuktskader pga. rengjøring eller lekkasje.

Garanti på ikke Aubo producerede varer:
Handelsvarer, som f.eks. hvitevarer, blandebatterier, gulvbelegg, møbler, kjøkkenmaskiner og tilbehør, som omsettes gjennom AUBOs forhandlere, er ikke omfattet av AUBO Production A/S garanti, og det henvises til den gjeldende leverandørs garantibestemmelser.

Garantien trer i kraft den dag varen blir levert. Gjem kvitteringen. Den er ditt kjøpsbevis og skal forevises ved garantisaker.

AUBO Production A/S dekker ikke reklamasjonssaker og garantiforpliktelser med økonomisk kompensasjon. Reklamasjonssaker og garantisaker løses med udbedring av mangler eller ombytning til feilfritt produkt. Et valg som AUBO alene træffer.

 

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss