AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Vi insisterer
AUBO Kjøkken Bærekraft

På bærekraft

Hovedkontoret til AUBO ligger i Aulum i Vestjylland i Danmark. Her er landet flatt, og både øynene og sinnet kan strekke seg langt. Denne utsikten og muligheten til å tenke lenger enn sin egen nesetipp, er en helt naturlig del av DNA-et vårt i AUBO.

Selvsagt er produksjon, inntekter og arbeidsplasser viktige – men ikke til enhver pris. Vi må ha hjertet og hjernen med oss og tenke på miljøet, menneskene og vår felles fremtid.

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Les mer om Breeam-Nor

Finn din nye skyvedørsgarderobe hos AUBO

Ny skyvedørsgarderobe fra AUBO

En garderobe bør ikke bare være et skap for oppbevaring av klær. En god garderobe bidrar til å forlenge levetiden på klærne og tingene dine. En garderobe sørger nemlig for at klærne dine ikke blir utsatt for for mye støv og sollys eller krølles sammen. Garderoben må selvfølgelig være funksjonell, både når det gjelder oppbevaring og innredning, men den skal også fremstå på en måte som passer til din personlige husstil. Hos AUBO er vi eksperter på skyvedørsgarderober.

Skyvedører til alle rom

Skyvedører er utrolig populære for nesten alle rommene i huset: soverommet, barnerommet, vaskerommet eller kontoret, på alle steder der det er behov for at plassen utnyttes optimalt og på en god måte. Spesielt hvis det ikke er så mange kvadratmeter ledig til å åpne dører eller bare for å skape lagringsplass som kan minimere og gjemme rot.

Smart og funksjonelt

Skyvedørsgarderober er både flotte å se på, og de er også superfunksjonelle. Vi har massevis av smart innredning, alt fra slipsstativ til skohyller, som du kan plassere i skyvedørsgarderoben. Samtidig tilbyr vi og skyvedørsgarderober etter individuelle mål (også til skråvegger) for å passe til akkurat din bolig.

Et hav av muligheter

Med AUBOs skyvedører har du et hav av design- og innredningsmuligheter. Du har muligheten til å lage en helt ensartet linje i hele huset med identiske dører til både kjøkken, bad, vaskerom og garderobe, eller du har mulighet til å tilpasse garderoben din til akkurat det utseende du vil skape, for eksempel på soverommet.

Uansett hvilken garderobeløsning du velger, er du sikker på å finne en som passer hos AUBO. AUBOs skyvedører er skreddersydde og produsert på bestilling, noe som betyr at de produseres akkurat slik du ønsker. Så blomstre som designer i samarbeid med din lokale AUBO-forhandler.

Bli inspirert

Hos AUBO kan du finne masse inspirasjon og ideer til din nye skyvedørsgarderobe. Er du kanskje på utkikk etter en eksklusiv walk-in garderobe, eller kanskje en skyvedørsgarderobe til barnerommet? Se våre mange forskjellige modeller og design her på siden, eller besøk vår Instagram- eller Facebook-profil for flere inspirasjonsbilder. Din lokale AUBO-forhandler hjelper deg gjerne med å finne riktig garderobe ut fra dine ønsker og behov.

Finn din lokale forhandler

Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor badkjøkkenvaskerom og garderobe. Vi utarbeider gjerne et kreativt innredningsforslag på din nye garderobe, som tar hensyn til både funksjonalitet og design. Med dette forslaget kan du få en oversikt over hvordan garderoben din kommer til å se ut i hjemmet ditt.
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss