Hvit Perle

Hvit Perle

Nesten usynlig - og samtidig delikat

Den store walkin-garderoben eller et superenkelt gulv til tak garderobe. Hos AUBO har vi det hele, med dører som lages etter nettopp dine mål i mange forskjellige design.

Her et av de mer diskrete. Hvit Perle gjør nemlig ikke mye ut av seg, men står som en diskret kulisse som man kan skjule ting i.

Designet overlater fokus til soveværelsets viktigste møbel. For ja, selv om vi elsker å skape – selv om AUBOs historie begynte med en legendarisk produksjon av garderobeskap, så er vi fullt klar over det: Vår elementer skal man bo med. Ikke i.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

 

Finn forhandler

Hvit Perle kommer i 13 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene og materialene for deg i vårt skyvedørsortiment. De forskjellige fargene og materialene spenner vidt, så det er noe for enhver smak, og samtidig er det mulig å blande fargene slik at du oppnår et helt unikt utseende.

e-delete
Se materialer og tilbehør

Hvit Perle

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss