AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvit Perle

Hvit Perle

Nesten usynlig - og helt stilren

Den store walk-in-garderoben eller et superenkelt gulv til tak garderobe. Hos AUBO har vi det hele, med dører som lages etter nettopp dine mål i mange forskjellige design.

Her et av de mer diskrete. Hvit Perle Skyvedørsgarderobe gjør nemlig ikke mye ut av seg, men står som en diskret kulisse som man kan skjule eiendele i. Og som samtidig gir enkel og oversiktlig tilgang til alt du oppbevarer bak dørene.

Designet overlater fokus til soverommets viktigste møbel.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

 

Finn forhandler

AUBO skyvedører kommer i 16 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene og materialene for deg i vårt skyvedørsortiment. De forskjellige fargene og materialene spenner vidt, så det er noe for enhver smak, og samtidig er det mulig å blande fargene slik at du oppnår et helt unikt utseende.

e-delete
Se materialer og tilbehør

Hvit Perle

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss