AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bianco

Bianco

Luftig & intimt - med lekker speileffekt

Å få oppbevaringen av klær til å gå opp i en høyere enhet med tidens lyse luftige soveromstrender kan være litt av en utfordring.

Her reflekteres lyset ovenfra og speileffekten i høyglansdørene får rommet til å virke større, samtidig med at skapveggen lager avstand til alt det der ute. Dørene fås også med glass og dermed forsterket speileffekt.

Skyvedørsgarderober er utrolig populære til soverommet, ettersom plassen utnyttes optimalt fordi det ikke må holdes av plass til å åpne dørene.

Hos AUBO produseres alle skyvedører etter individuelle mål, så du får akkurat den løsningen du har behov for og ikke minst plass til.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Finn forhandler

AUBO skyvedører kommer i 16 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene og materialene for deg i vårt skyvedørsortiment. De forskjellige fargene og materialene spenner vidt, så det er noe for enhver smak, og samtidig er det mulig å blande fargene slik at du oppnår et helt unikt utseende.

e-delete
Se materialer og tilbehør

Bianco

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss