AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sense

Sense

fløyelsmykt design
i vakre farger

Baderomsinnredning i Sense-serien med fløyelsmyk og matt overflate har det med å stjele oppmerksomhet!

Ikke bare på grunn av det eksklusive designet, det moderne uttrykket og den flotte overflaten. Heller ikke bare fordi de fløyelsmyke Sense dørene kommer i et nydelig utvalg farger som utstråler både stil og mot. Kanskje er det litt av alle disse faktorene som har gjort Sense til en av de best selgende badseriene blant våre badkunder.

EKSKLUSIVT UTTRYKK

Sense har på kort tid blitt et av badskapene vi selger mest av. Og det forstår vi godt. Mange kunder har nemlig falt pladask for den fløyelsmyke og matte overflaten.

Det er vanskelig å sette fingeren på hva Sense egentlig er verdt. Denne modellen gir deg høy kvalitet for pengene og farger som varer år etter år.

Selv miljøet kommer til å gi deg et anerkjennende blikk for dette valget. Som alle AUBOs bad lever Sense-serien nemlig opp til verdens eldste miljøsertifisering,
BREEAM-NOR.

Se også Sense på kjøkkenet

Sense kjøkken

 

Opplev Sense hos din nærmeste forhandler

Finn forhandler

Sense kommer i 6 forskjellige farger

Du kan oppnå et modern og fargerikt kjøkken- og baduttrykk ved å velge en av våre 6 vakre Sense farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikasjoner

Sense døren består av 16 mm MDF plate, som er UV behandlet. UV behandlede dører med melamin har en glat og holdbar overflate, som er fargestabil.

Varianter

Sense ​​er også tilgjengelig som vitrinefront.

Rengjøring & vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut som er fuktet i lunkent vann, tilsatt litt vaskemiddel. Skyll med rent vann for å fjerne eventuell resterende vaskemiddel, og dermed unngå dannelsen av striper. Tørk alltid overflaten med en vanlig myk lofri klut eller et håndkle. Søler du væske på fronten skal det alltid tørkes av eller rengjøres umiddelbart. Med litt mer gjenstridige flekker, kan en hvilken som helst glassrens eller rødsprit brukes. Test alltid rengjøringsmidlene først i et mindre synlig område. Riper blir oftest dannet når overflaten rengjøres med organiske løsemidler sammen med kaldt vann og gamle kluter eller vaskeputer. For å unngå skygger eller striper anbefaler vi at du rengjør overflaten med lunkent vann og tørker deretter overflaten med vanlig papirhåndkle eller bomulls klut.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Sense

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss