AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli Essence

Napoli Essence

IKKE FOR DE UBESLUTTSOMME

Hvis du er ubesluttsom, bør du nok være forsiktig før du kaster deg over Napoli Essence-serien. Her får du et hav av muligheter når det kommer til farger på både dører og kanter.

Hvis du vil gjøre uttrykket til Napoli Essence-baderommet ekstra skarpt, kan du gjøre det – bokstavelig talt. Napoli Essence-dørene kan nemlig innrammes av skarpe og stilrene kanter i sortbeiset tre eller heltre av valnøtt, ask, natur eik eller hvittonet eik. Når du først begynner å leke deg med alle kombinasjonene, kommer du snart til å oppdage at Napoli er et badmøbel av uendelige muligheter. Og litt av en utfordring for de ubesluttsomme.

NAPOLI FARGER

Napoli Essence kommer i ikke mindre enn 15 flotte laminatfarger som dekker hele skalaen, fra det frekke og kreative til mer dempede nyanser..

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Finn forhandler

Napoli Essence kommer i 15 forskjellige farger

Napoli Essence kommer i ikke mindre enn 15 flotte farger som dekker hele skalaen, fra det frekke og kreative til mer dempede nyanser.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikationer

Napoli Essence-dørene er kledd med høytrykkslaminat på både for- og baksiden, som med god grunn er blitt et av de best populære materialene på kjøkken og bad. Du får nemlig en utrolig robust overflate med et matt og eksklusivt uttrykk.

Varianter

Napoli ​​Essence er også tilgjengelig som vitrinefront (gjelder imidlertid ikke Venezia Napoli).

AUBO Kjøkken og Bad Napoli Essence
Rengjøring og vedlikehold

Til daglig rengjøring anbefales varmt vann med oppvaskmiddel og vanlig klut, fettete fingre på fronten kan fjernes med glassrens eller Rød sprit, etterfulgt av rengjøring med klut vridd opp i lunkent vann, tilsatt litt oppvaskmiddel.Ved flekker vaskes det etter med rent vann og tørkes med en tørr, ren klut. Ved grundig rengjøring, bruk laminatrens eller Øko Clean som kan kjøpes hos en AUBO-forhandler. Instruksjoner, blandingsforhold og sikkerhetsinstruksjoner følger med produktet. Ikke bruk løsemidler, såpespon eller grønnsåpe til rengjøring av laminaten. Ved bruk av laminatrens/Økoclean anbefales en hvit melaminsvamp, da denne ikke kan lage riper. Ved riper kan dette fikses/repareres med ColorFill, som kan kjøpes hos en AUBO-forhandler. Instruksjoner og sikkerhetsinstruksjoner følger med produktet.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Napoli Essence

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss