Siena

Siena

TÅLER Å BLI BÅDE
SETT OG TATT PÅ

Det er noe forlokkende med Siena. Selv om badet med sin Italia-inspirerte minimalisme kanskje ikke gjør så mye ut av seg ved første øyekast, så inviterer det likevel til å bli betraktet, beundret og berørt.

Når du lar en håndflate stryke forsiktig over den myke og soft-matte overflaten, forstår du veldig godt hvorfor Siena er noe helt spesielt. Noe helt unikt, uansett hvilken bygge- og interiørstil du vil tilpasse det til – nytt, gammelt, klassisk, avantgarde, rustikt eller romantisk.

SOFT-MATT OVERFLATE

Når nye kunder kommer inn til en AUBO-forhandler og lar blikket vandre rundt i butikken, stopper nesten alle for å få en ekstra titt på Siena. ”Det der er flott!” er vanlig å høre. Så skal de som regel bort for å ta på og erfare at den soft-matte overflaten holder det den lover. Og det gjør den.

Finn forhandler

Siena kommer i 14 forskjellige farger

Du kan oppnå et enda modigere kjøkkenuttrykk hvis du velger en av 14 trendfarger i stedet for standardfargen. Samtidig kan du gjøre kjøkkenet eller badet akkurat så moderne som du vil, ved å tenke alternativt når du velger benkeplate og håndtak.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikasjoner

Siena fronten består av en 18 mm MDF plate, som er mattmalt.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-bad bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Siena

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss