AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli Harmony

Napoli Harmony

Mer enn bare dører

Vi overdriver ikke når vi sier at denne type overflate har revolusjonert hele kjøkken- og badbransjen.

Siden det spesialbehandlede høytrykkslaminatet ble lansert, har badkunder i de tusen hjem latt seg begeistre av den unike overflaten. Av flere grunner. Delvis fordi laminatet gir skapene et estetisk behagelig uttrykk som karakteriseres av et fløyelsmykt utseende. Delvis fordi overflaten motstår selv hardhendt behandling. Og delvis fordi den spesialbehandlede overflaten tilbyr en rekke funksjonelle egenskaper som gjør livet på badet mye lettere – også for barnefamilier, hvor små fingre er på daglig tokt i skuffer og skap.

NAPOLI HARMONY I FLERE DESIGN

Den spesialbehandlede overflaten til høytrykkslaminatet har på få år blitt en stor hit blant de som kan bad. Du får også det beste fra to verdener. Utseende og funksjon.

Napoli Harmony fås som et glatt skap med et helt enkelt designuttrykk med samme farge på dører og sider. Her kan du velge mellom 7 forskjellige laminatfarger.

Som alternativ til fargede kanter kan du velge å få Napoli Harmony-frontene med en heltrekant i enten ask, valnøtt, hvittonet eik, natur eik eller sort. I denne versjonen er kanten avskåret, slik at den er tydeligere i det samlede uttrykket til badet.

For glatte skap kan du velge mellom en rekke flotte håndtak i forskjellige materialer og design. Du kan også få skapene uten håndtak.

Napoli Harmony er også en variant i den populære Venezia-serien vår. Både det estetiske og funksjonelle midtpunktet i denne serien er de elegante integrerte håndtakslistene som er like brede som hele døren. Disse kommer i enten valnøtt eller hvittonet eik. Og siden Napoli Harmony er både skittavvisende og antibakteriell, kan vi trygt si at design og funksjonalitet her går hånd i hånd.

Finn forhandler

Napoli Harmony kommer i 7 forskjellige farger

Du kan oppnå et moderne og fargerikt kjøkken- eller baderomsutseende ved å velge en av våre 7 vakre, matte farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikasjoner

Napoli Harmony ​​fronten er dekket med ​​høytrykkslaminat, som har en supermatt og ekstra sterk overflate. Dette gjør døren til en bestselger for barnefamilier, hvor verken fettete fingre eller farlige gjenstander som gafler, mynter og varme kan true den supermatte overflaten.

Varianter

Napoli Harmony ​​er også tilgjengelig som vitrinefront (gjelder imidlertid ikke Venezia-varianten).

AUBO Kjøkken og Bad Napoli Harmony
Rengjøring og vedlikehold

Laminat med nanoteknikk: Daglig rengjøring gjøres med en myk klut fuktet i lunkent vann med vaskemiddel. Vask bort all såpen og til slutt tørk med en ren, tørr klut. For grundig rengjøring bruk Eco Clean og en melamin svamp. Hvis det er riper i laminatet, kan et strykejern og fuktig kjøkkenpapir gi overflaten alt det matt uttrykket.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Napoli Harmony

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss