Venezia

Venezia

Kvalitet fra øverste hylle

Noen bad har med årene oppnådd en popularitet og status som gjør at de fortjener å bli kalt klassikere. Og så har vi bad som har plassert seg enda høyere på designhimmelen.

Venezia er ett av disse bad. Med sine stramme linjer og knivskarpe symmetri har de nesten majestetiske flatene og integrerte håndtakslistene for lengst gjort designet til en absolutt bestselger hos nordiske badkunder. Et bad med et uttrykk som tar over rommet og sprer en aura av orden, overskudd og høy klasse.

DETALJER OM VENEZIA

Det finnes få baddesign som åpner for så mange kreative muligheter og vidt forskjellige uttrykk som Venezia gjør. Selv om de integrerte håndtakslistene er helt sentrale for både designet og funksjonen, kan du fortsatt la fantasien løpe løpsk med et stort utvalg forskjellige overflater, farger, kontraster og kanter.

Finn forhandler

Venezia kommer i 38 forskjellige farger

Venezia kommer i 4 forskjellige typer: hvit folie, malt, hvit med sort håndtakslist og med håndtakslist/kanter i tre med overflate i laminat/fenix. Her har du muligheten til å velge en av 38 farger, og på laminat-/fenix-overflatene kan du velge forskjellige tresorter til håndtakslistene og kantene til dørene. Kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikasjoner

Venezia kommer i 4 forskjellige typer: hvit folie, malt, hvit med sort håndtakslist og med håndtakslist/kanter i tre med overflate i laminat/fenix. Her har du muligheten til å velge et hav av farger, og på laminat-/fenix-overflatene kan du velge forskjellige tresorter til håndtakslistene og kantene til dørene. Kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige

Venezia døren består av en 22 mm sponplate, som enten matlakers eller dekkes av folie eller laminat.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-bad bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Venezia

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss