AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Unik

Unik

MAN SKAL IKKE SKUE BADET PÅ PRISEN

Kundene våre forstår bedre enn de fleste at det ikke alltid er prisen som bestemmer det arkitektoniske uttrykket. Bare se på UNIK-serien.

Enkelhet. Rene linjer. Silkemyke overflater. Samtidig får du det til en pris som gir deg mye vaskerom for pengene. UNIK er et synlig bevis på at det går an å lage et flott vaskerom uten at det koster skjorta.

Dørene er kledd i slitesterkt melamin som gir et silkemykt og tiltalende uttrykk. Et eksklusivt uttrykk til en meget overkommelig pris.

SKAP ET UNIKT UTTRYKK

UNIK kommer i tre varianter, glatt hvit eller med årestruktur i eik eller grått. Kombinert med riktig benkeplate og håndtak kan du oppfylle dine villeste drømmer om vaskerom. Få et helt personlig vaskerom, uansett boligtype. Noe unikt.

Skap en arkitektonisk ren look i kombinasjon med det store og allsidige utvalget håndtak i forskjellige materialer, farger, former og plasseringer på døren.

Spør gjerne forhandlerne våre om flere detaljer.

 

Se også Unik kjøkkeninnredning

Finn forhandler

Unik kommer i 5 forskjellige farger

Unik finnes i 5 forskjellige farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikasjoner

Unik fronten består av en 16 mm. MDF plate dekket av melamin, som er en herdeplast, der ofte anvendes til kjøkkenutstyr. Ved å påføre melaminen på MDF økes overflatestyrken betydelig. Melaminbelagte fronter har en glat og slidsterk overflate. Melaminfargen vil bevare fargen over tid.

Varianter

Unik ​​er også tilgjengelig som vitrinefront.

AUBO Unik
Rengjøring & vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut som er fuktet i lunkent vann, tilsatt litt vaskemiddel. Skyll med rent vann for å fjerne eventuell resterende vaskemiddel, og dermed unngå dannelsen av striper. Tørk alltid overflaten med en vanlig myk lofri klut eller et håndkle. Søler du væske på fronten skal det alltid tørkes av eller rengjøres umiddelbart. Med litt mer gjenstridige flekker, kan en hvilken som helst glassrens eller rødsprit brukes. Test alltid rengjøringsmidlene først i et mindre synlig område. Riper blir oftest dannet når overflaten rengjøres med organiske løsemidler sammen med kaldt vann og gamle kluter eller vaskeputer. For å unngå skygger eller striper anbefaler vi at du rengjør overflaten med lunkent vann og tørker deretter overflaten med vanlig papirhåndkle eller bomulls klut.

Unik

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss