AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Venezia

Venezia

KVALITET FRA ØVERSTE KJØKKENHYLLE

Noen kjøkken har med årene oppnådd en popularitet og status som gjør at de fortjener å bli kalt klassikere. Og så har vi kjøkken som har plassert seg enda høyere på designhimmelen. Venezia er ett av disse kjøkkenene.

Med sine stramme linjer og knivskarpe symmetri har de nesten majestetiske flatene og integrerte håndtakslistene for lengst gjort designet til en absolutt bestselger hos nordiske kjøkkenkunder. Et kjøkken med et uttrykk som tar over rommet og sprer en aura av orden, overskudd og høy klasse.

DETALJER OM VENEZIA

Det finnes få kjøkkendesign som åpner for så mange kreative muligheter og vidt forskjellige uttrykk som Venezia gjør. Selv om de integrerte håndtakslistene er helt sentrale for både designet og funksjonen, kan du fortsatt la fantasien løpe løpsk med et stort utvalg forskjellige overflater, farger, kontraster og kanter.

Som en ekstra dimensjon for kjøkkenkjennere lever alle skapene i Venezia-serien opp til verdens eldste miljøsertifisering, BREEAM.

Spør gjerne forhandlerne våre om flere detaljer.

 

Kjenner du til Fru Timians matverksted? Besøk bloggen hennes og finn oppskrifter på deilig mat og les om hennes opplevelser med å få et nytt kjøkken.

Se også Cathrines flotte grå Venezia kjøkken.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Finn forhandler

Venezia kommer i all verdens farger

Venezia kommer i 3 forskjellige typer: hvit folie, malt og med håndtakslist/kanter i tre med overflate i laminat/fenix. Her har du muligheten til å velge en av disse farger, og på laminat-/fenix-overflatene kan du velge forskjellige tresorter til håndtakslistene og kantene til dørene. Kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Venezia kommer i 3 forskjellige typer: hvit folie, malt og med håndtakslist/kanter i tre med overflate i laminat/fenix. Her har du muligheten til å velge et hav av farger, og på laminat-/fenix-overflatene kan du velge forskjellige tresorter til håndtakslistene og kantene til dørene. Kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige

Venezia døren består av en 22 mm MDF plate, som enten matlakers eller dekkes av folie eller laminat.

Varianter

Venezia i hvit folie ​​er også tilgjengelig som vitrinefront.

Kjøkken med integrerte håndtak
Rengjøring og vedlikehold folie

Fronter belagt med folie har en motstandsdyktig overflate og har ingen limfuger på forsiden. Daglig rengjøring gjøres med en klut vridd opp i lunkent vann tilsatt littnoppvaskmiddel. Bruk ikke såpespon og grønnsåpe på foliedører. Det må heller ikke brukes løsemidler til rengjøring av foliedører. Ettertørking av fronter og håndtak må gjøres med en ren mikrofiberklut. Fettete fingre på fronten kan fjernes med glassrens eller Rød sprit, etterfulgt av rengjøring med klut vridd opp i lunkent vann, tilsatt litt oppvaskmiddel. Tørk til slutt med en tørr og ren mikrofiberklut.

Rengjøring og vedlikehold malt

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut og lunkent vann tilsatt litt oppvaskmiddel. Rengjør alltid i finérens fiberretning på finerte fronter. Bruk ikke såpespon og grønnsåpe på malte dører. Bruk ikke løsemidler til rengjøring av malte eller lakkerte dører. Ettertørking av dører og håndtak må gjøres med en ren mikrofiberklut. Ytterligere informasjon om lakkerte overflater: Høykvalitets lakk oppnår full stabilitet etter fullstendig herding. Unngå derfor i løpet av de første 4 ukene: kontakt med vann, alkohol, materialer som kan gi riper, osv. I denne perioden må den lakkerte overflaten bare tørkes støv av med en myk, lofri klut. Ikke gni på overflaten, det vil gjøre matte lakker skinnende og samtidig gjøre lakken statisk ladet, noe som tiltrekker enda mer støv. Etter omkring 4 uker, kan vanlig overflaterengjøring gjøres med en fuktig klut.

Rengjøring og vedlikehold laminat

Til daglig rengjøring anbefales varmt vann med oppvaskmiddel og vanlig klut, fettete fingre på fronten kan fjernes med glassrens eller Rød sprit, etterfulgt av rengjøring med klut vridd opp i lunkent vann, tilsatt litt oppvaskmiddel.Ved flekker vaskes det etter med rent vann og tørkes med en tørr, ren klut. Ved grundig rengjøring, bruk laminatrens eller Øko Clean som kan kjøpes hos en AUBO-forhandler. Instruksjoner, blandingsforhold og sikkerhetsinstruksjoner følger med produktet. Ikke bruk løsemidler, såpespon eller grønnsåpe til rengjøring av laminaten. Ved bruk av laminatrens/Økoclean anbefales en hvit melaminsvamp, da denne ikke kan lage riper. Ved riper kan dette fikses/repareres med ColorFill, som kan kjøpes hos en AUBO-forhandler. Instruksjoner og sikkerhetsinstruksjoner følger med produktet.

Rengjøring og vedlikehold fenix

FENIX laminat med nanoteknikk: Daglig rengjøring gjøres med en myk klut fuktet i lunkent vann med vaskemiddel. Til slutt tørk med en ren, tørr klut. For grundig rengjøring bruk Eco Clean og en melamin svamp. Hvis det er riper i laminatet, kan et strykejern og fuktig kjøkkenpapir gi overflaten alt det matt uttrykket.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Venezia

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss