Toscana

Toscana

Herskapelig eleganse

Det er lett å la seg sjarmere av landlig idyll når man befinner seg på et Toscana-kjøkken fra AUBO.

Med de klassiske, karakteristiske utskårede dørene får kjøkkenet en landlig romantikk og herskapelig eleganse. Og du kan alltids gi enda en dimensjon hjemlig hygge ved å legge til vitrineskap.

Toscana-serien er kort sagt et smakfullt møte mellom nord og sør. Et italiensk kjøkken med nordisk sjel. Serien ble opprinnelig designet som et landekjøkken, men kundene våre har for lengst tatt det med seg inn i alle slags bygg. Fra herskapelige villaer til moderne og arkitektonisk stramme hjem.

DETALJER OM TOSCANA

Toscana-serien er nordmennenes foretrukne dører med utskjæringer. Først og fremst på grunn av det klassiske uttrykket som gir kjøkkenet en tilbakelent landlighet og en herskapelig eleganse på en og samme tid.

Toscana-designet kan bli enda mer sofistikert ved å blande rene, utskårne dører og vitrinedører med glass og sprosser.

Dørene er kledd i en slitesterk folie som i tillegg til å holde på både form og farge i mangfoldige år, er kjempelett å holde ren fra dag til dag.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

 

Finn forhandler

Toscana kommer i 14 forskjellige farger

Du kan oppnå et enda modigere kjøkkenuttrykk hvis du velger en av 14 trendfarger i stedet for standardfargen. Samtidig kan du gjøre kjøkkenet eller badet akkurat så moderne som du vil, ved å tenke alternativt når du velger benkeplate og håndtak.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Toscana fronten består av en 18 mm MDF plate med fresing, som er kledd i en slitesterk folie. Fronter dekket av folie har en motstandsdyktig overflate og har ingen limfuger på forsiden.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Toscana

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss