AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sembra

Sembra

Kjøkkenkunder er
enige om skjønnheten

Med Sembra er klassisk kjøkkendesign snudd på hodet. Bokstavelig talt. Her får du vakre overflater med loddrett årestruktur på dørfrontene.

Det er flere grunner til at Sembra har en tendens til å tiltrekke seg oppmerksomheten i våre kjøkkenbutikkers utstillinger. Den vakre gløden av mørk, røkt eik. Den eksklusive følelsen av snekret kvalitet. Loddrette årringmønstre på overflatene. Det levende spillet i treets struktur. Bare for å nevne noe.

Hemmeligheten ligger i navnet

Du vil sannsynligvis skyve en hånd forsiktig ned Sembras dører og fortelle deg selv at «det er bare noe spesielt med tre». Og du vil sannsynligvis bli overrasket når kjøkkenkonsulenten forteller deg at Sembra er italiensk for «ligner» – og det er akkurat det det gjør.

De vakre overflatene i Sembra-serien er laget i feelwood med en unik teknologi som gjør det praktisk talt umulig å se og føle forskjellen.

Kjøkkenglede uten problemer

Det faktum at Sembra både i utseende og ved berøring er en nesten perfekt etterligning av ekte eik, gir deg imidlertid en rekke svært merkbare fordeler.

For det første kan du nøye deg med å tørke overflatene med en fuktig klut hvis dørene har fått fingeravtrykk eller lignende. Ingen sliping, lakk eller treolje.

For det andre beholder det autentiske eikeutseendet sin vakre glød tiår etter tiår – selv om solen skinner inn i ditt nye drømmekjøkken.

Og for det tredje koster Sembra en god del mindre enn et kjøkken i massivt eiketre. En faktor som forsterkes av at det i dag er råvaremangel på bl.a. eik og dermed både forlengede leveringstider og økte priser.

La kjøkkenkonsulentene hos din lokale AUBO-forhandler fortelle deg mer om Sembra, om fordelene med feelwood og om dagens store designtrend med loddrett årringstruktur på dører og gavler.

Sembra i hele boligen

Faktisk kler Sembra alle boligens rom. Se også Sembra på baderommet. Og som garderobe med skuffer og skap på Soverommet – eller på Entreen med praktisk benk.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Finn forhandler

Sembra kommer i 1 farge

Denne modellen kommer kun i 1 farge

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Sembra består av en 16 mm sponplate med syncron-mikrolaminat både foran og bak. Frontene har en vertikal årestruktur.

Du kan velge fra hele vårt store utvalg av håndtak, på samme måte som både skapdører og skuffer i Sembra-serien kan leveres som en håndtaksfri løsning, eventuelt med Tip-On "push-open function".

Loddrett og vannrett

I tråd med dagens nyeste designtrend er de vakre årringene i det mørke eikeutseendet loddrette. Det gir kjøkkenet et helt unikt utseende; spesielt på forsiden av høyskap, hvor de lange årringtegningene virkelig kommer til sin rett og gjør at varmen og den unike gløden fra røkt eik skiller seg ut.

Beleggene og gavlene leveres også med loddrette årringtegninger, mens soklene leveres som standard med vannrette årringer.

Varianter

Sembra er også tilgjengelig som vitrinefront.

AUBO Kjøkken Sembra kjøkkendesign
Rengjøring og vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut som er fuktet i lunkent vann, tilsatt litt vaskemiddel. Skyll med rent vann for å fjerne eventuell resterende vaskemiddel, og dermed unngå dannelsen av striper. Tørk alltid overflaten med en vanlig myk lofri klut eller et håndkle. Søler du væske på fronten skal det alltid tørkes av eller rengjøres umiddelbart.

Med litt mer gjenstridige flekker, kan en hvilken som helst glassrens eller rødsprit brukes. Test alltid rengjøringsmidlene først i et mindre synlig område.

Riper blir oftest dannet når overflaten rengjøres med organiske løsemidler sammen med kaldt vann og gamle kluter eller vaskeputer. For å unngå skygger eller striper anbefaler vi at du rengjør overflaten med lunkent vann og tørker deretter overflaten med vanlig papirhåndkle eller bomulls klut.

Sembra

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss