AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sembra

Sembra

Badkunder er enige om skjønnheten

Med Sembra i mørk eik er klassisk baddesign snudd på hodet. Bokstavelig talt. Her får du vakre overflater med loddrett årringmønster på dørfrontene.

Det er flere grunner til at Sembra har en tendens til å tiltrekke seg oppmerksomheten i våre butikkers utstillinger. Den vakre gløden av mørk, røkt eik. Den eksklusive følelsen av snekret kvalitet. Vertikale årringmønstre på overflatene. Det levende spillet i treets struktur. Bare for å nevne noe.

Hemmeligheten ligger i navnet

Du vil sannsynligvis skyve en hånd forsiktig ned Sembras dører og fortelle deg selv at “det er bare noe spesielt med tre”. Og du vil sannsynligvis bli overrasket når konsulenten forteller deg at Sembra er italiensk for “ligner” – og det er akkurat det det gjør.

De vakre overflatene i Sembra-serien er laget i feelwood med en unik teknologi som gjør det praktisk talt umulig å se og føle forskjellen.

Badglede uten problemer

Det faktum at Sembra både i utseende og ved berøring er en nesten perfekt etterligning av ekte eik, gir deg imidlertid en rekke svært merkbare fordeler.

For det første kan du nøye deg med å tørke overflatene med en fuktig klut hvis dørene har fått fingeravtrykk eller lignende. Ingen sliping, lakk eller treolje.

For det andre beholder det autentiske eiketres-look sin vakre glød tiår etter tiår – selv om solen skinner inn i ditt nye drømmebad.

Og for det tredje koster Sembra en god del mindre enn et bad i massivt eiketre. En faktor som forsterkes av at det i dag er råvaremangel på bl.a. eik og dermed både forlengede leveringstider og økte priser.

La konsulentene hos din lokale AUBO-forhandler fortelle deg mer om Sembra, om fordelene med feelwood og om dagens store designtrend med loddrett årringstruktur på dører og gavler.

 

Se også Sembra på kjøkkenet

Sembra kjøkken

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Finn forhandler

Sembra kommer i 14 forskjellige farger

Denne modell kan fargesettes etter din smak og stil mot tillegg. Med AUBO Scala kan du velge din helt egen personlige farge blant flere enn 2.000 unike farger.
Blir det for vanskelig å velge, da gjør du et trygt valg om du går for en av de 14 toneangivende trendfargene vist her. Samtidig kan du rette rommet mot den stilen du ønsker når du velger benkeplate og håndtak.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Sembra består av en 16 mm sponplate med syncron-mikrolaminat både foran og bak. Frontene har en vertikal årestruktur.

Du kan velge fra hele vårt store utvalg av håndtak, på samme måte som både skapdører og skuffer i Sembra-serien kan leveres som en håndtaksfri løsning, eventuelt med Tip-On "push-open function".

Loddrett og vannrett

I tråd med dagens nyeste designtrend er de vakre årringene i det mørke eikeutseendet loddrette. Det gir badet et helt unikt utseende; spesielt på forsiden av høyskap, hvor de lange årringtegningene virkelig kommer til sin rett og gjør at varmen og den unike gløden fra røkt eik skiller seg ut.

Varianter

Sembra er også tilgjengelig som vitrinefront.

AUBO Kjøkken Sembra kjøkkendesign
Rengjøring og vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut som er fuktet i lunkent vann, tilsatt litt vaskemiddel. Skyll med rent vann for å fjerne eventuell resterende vaskemiddel, og dermed unngå dannelsen av striper. Tørk alltid overflaten med en vanlig myk lofri klut eller et håndkle. Søler du væske på fronten skal det alltid tørkes av eller rengjøres umiddelbart.

Med litt mer gjenstridige flekker, kan en hvilken som helst glassrens eller rødsprit brukes. Test alltid rengjøringsmidlene først i et mindre synlig område.

Riper blir oftest dannet når overflaten rengjøres med organiske løsemidler sammen med kaldt vann og gamle kluter eller vaskeputer. For å unngå skygger eller striper anbefaler vi at du rengjør overflaten med lunkent vann og tørker deretter overflaten med vanlig papirhåndkle eller bomulls klut.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Sembra

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss