AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Oak Line

Oak Line

En stor badklassiker

Forbered deg på en helt ny kjærlighet.

Når du ser Oak Line baderomsinnredning med eikespiler, blir det garantert kjærlighet ved første blikk. Og ved første berøring. Du kommer ikke til å være den første. Med det ikoniske uttrykket til de karakteristiske, trespilene har Oak Line forført kresne badkunder i flere år. Mennesker med en urokkelig kjærlighet til det nordiske, naturlige og ekte. Til det varme og organiske. Og til det arkitektonisk skarpe og minimalistiske. Klassisk, og fortsatt like relevant.

DETALJER OM OAK LINE

Oak Line representerer de beste tradisjonene innen nordisk baddesign med sine ikoniske spiledører laget av trestaver. Dette garanterer at badet holder koken i årevis og eldes med stil og takt, samtidig som lys og luft helt naturlig kommer til å forandre overflatene fint over tid.

Se også Oak Line på kjøkkenet

Oak Line kjøkken

 

Opplev Oak Line hos din nærmeste forhandler

Finn forhandler

Oak Line kommer i 5 forskjellige farger

Du kan oppnå et modern og naturligt kjøkken - og baduttrykk når du velger en av våre Oak Line fronter. De kommer i fem forskjellige farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikasjoner

Oak Line dører består av 18-19 mm solide stave i overfinert eik med integrert gripekant i spilene. Der er trestruktur med vannrett åreretning. Baksiden består av en 16 mm. sort bakplate. Dørerne er behandlet med mattlak.

Rengjøring og vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut og lunkent vann tilsatt litt oppvaskmiddel. Rengjør alltid i finérens fiberretning på finerte fronter. Bruk ikke såpespon og grønnsåpe på de malte dører. Bruk ikke løsemidler til rengjøring av malte eller lakkerte dører. Ettertørking av dører og håndtak må gjøres med en ren mikrofiberklut.

Ytterligere informasjon om lakkerte overflater: Høykvalitets lakk oppnår full stabilitet etter fullstendig herding. Unngå derfor i løpet av de første 4 ukene: kontakt med vann, alkohol, materialer som kan gi riper, osv. I denne perioden må den lakkerte overflaten bare tørkes støv av med en myk, lofri klut. Ikke gni på overflaten, det vil gjøre matte lakker skinnende og samtidig gjøre lakken statisk ladet, noe som tiltrekker enda mer støv. Etter omkring 4 uker, kan vanlig overflaterengjøring gjøres med en fuktig klut.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Oak Line

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss