Oak Line

Oak Line

En stor badklassiker

Forbered deg på en helt ny kjærlighet.

Når du ser Oak Line, blir det garantert kjærlighet ved første blikk. Og ved første berøring. Du kommer ikke til å være den første. Med det ikoniske uttrykket til de karakteristiske, heltrespilene har Oak Line forført kresne badkunder i flere år. Mennesker med en urokkelig kjærlighet til det nordiske, naturlige og ekte. Til det varme og organiske. Og til det arkitektonisk skarpe og minimalistiske. Klassisk, og fortsatt like relevant.

DETALJER OM OAK LINE

Oak Line representerer de beste tradisjonene innen nordisk baddesign med sine ikoniske spiledører laget av heltrestaver. Dette garanterer at badet holder koken i årevis og eldes med stil og takt, samtidig som lys og luft helt naturlig kommer til å forandre overflatene fint over tid.

Finn forhandler

Oak Line kommer i 4 forskjellige farger

Du kan oppnå et modern og naturligt kjøkken - og baduttrykk når du velger en av våre Oak Line fronter. De kommer i fire forskjellige farger.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Spesifikasjoner

Oak Line dører består av 18-19 mm solide stave i overfinert eik med integrert gripekant i spilene. Der er trestruktur med vannrett åreretning. Baksiden består av en 16 mm. sort bakplate. Dørerne er behandlet med mattlak.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-bad bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Oak Line

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss