AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Benkeplater til baderommet

Når det kommer til å velge benkeplate til badet ditt, er der mange muligheter. Vanligvis velger man en støpt benkeplate hvor vasken er støpt i, – en såkalt benkeplate med integrert vask.

Men det finnes andre muligheter også – for eksempel en bro i massivt tre, hvor man monterer en porselens vask, eller en benkeplate i laminat med en vask fra fx Horn.

AUBO tilbyr sine egne støpte benkeplater i hvit, som vi lagerfører i forskjellige bredder og forskjellige dybder. Dessuten tilbyr vi spesialproduserte benkeplater med integrert vask i marmor og getacore  løsninger fra Marbré, som passer til våre standard badløsninger.

Marmor

Vaskbenkeplater i marmor består av 80 % knust marmor samt 20 % sterkt kunststoff. Marmor vaskbenkeplaten fås med høyglanspolert, porefri sanitetsbelegg eller matt overflate. Materialet er enkelt å rengjøre, og finnes i flere farger og tykkelser.

Getacore

Getacore er en billigere form for corian, dog med mange av de samme egenskapene.

Getacore er en massiv mineralplate som gjør det mulig å realisere nye løsninger for benkeplater. Overflaten, som er porefri, leveres silkmatt. Getacore kan leveres uten synlige skjøter, noe som betyr at det ikke er sprekker der smuss og bakterier kan samles opp. Getacore er tilgjengelig i flere forskjellige farger og tykkelser, og er ganske lik i farge og tekstur.

Kom innom din lokale AUBO forhandler

Vil du høre mer om de muligheter, vi tilbyr indenfor tilbehør, og se de forskjellige design, så kom innom din lokale AUBO forhandler.

 

Finn AUBO forhandler

 

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss