AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lene Moen @villagrannes

Lene Moen Grannes, interiørarkitekt og arkitekt, bor i nybygd egentegnet moderne enebolig i Stavanger sammen med mannen Lars Rune og barna Lune, Alf Liam og Leo. Familien har valgt kjøkkenmodell Sense i sort. Kjøkkenet er kjøpt hos Monter Forus.

Kjøkkenet er lekkert å se på og funksjonelt innredet

Jeg elsker at kjøkkenet er både lekkert å se på og veldig praktisk og funksjonelt. Løsningen er godt planlagt etter arbeidstrekanten. Kjøkkenet er stort, romslig og veldig oversiktlig. På varme dager kan man åpne begge skyvedørene helt opp og få uteplassen en del av kjøkkenet.  Jeg elsker de matte sorte frontene som er overraskende enkle å holde rene, de gir en rolig og dempet følelse. Sense kjøkkenet fra AUBO er virkelig drømmekjøkkenet vårt.

Kjøkkenøyen gjør det lett å være sosial

Og så er jeg veldig glad i kjøkkenøyen som er så bra plassert. Jeg har så god oversikt når jeg lager mat. Det er lett å være sosial med gjester selv om man står å lager mat.

Vi har valgt lure løsninger som å ha oppvaskmaskinen 40cm opp fra gulv med skuff under, mange skuffer, koketopp med integrert ventliator, et eget integrert fryseskap, integrert stekeovn og micro, stikkontakt i kjøkkenøyen og mye mer. Dette gjør det lett å lage mat og rydde kjøkkenet. For å skape en soneinndeling mellom stue og kjøkken har vi valgt å ha nivåforskjell mellom kjøkken og stue med et trappetrinn og en skillevegg med peis. Peisen kan sees fra kjøkken og stue. Elsker denne måten å dele inn sonene på.

Vaskerom med lure løsninger

Familien har også vaskerom med lure løsninger.

Alle de smarte løsningene i dette vaskerommet gjør virkelig klesvasken til en lek. Det finnes mange integrerte skatter i innredningen fra AUBO.

Se detaljer fra vaskerommet på instagram-profilen til Lene.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss