AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli Essence

Napoli Essence

Ikke for de ubesluttsomme

Hvis du er ubesluttsom, bør du nok være forsiktig før du kaster deg over Napoli-serien. Her får du et hav av muligheter når det kommer til farger på både dører og kanter.

Hvis du vil gjøre uttrykket til Napoli Essence-kjøkkenet ekstra skarpt, kan du gjøre det – bokstavelig talt. Napoli Essence-dørene kan nemlig innrammes av skarpe og stilrene kanter i sortbeiset tre eller heltre av valnøtt, ask eller eik natur. Når du først begynner å leke deg med alle kombinasjonene, kommer du snart til å oppdage at Napoli Essence er et kjøkken av uendelige muligheter. Og litt av en utfordring for de ubesluttsomme.

NAPOLI ESSENCE  FARGER

Napoli kommer i ikke mindre enn 15 flotte laminatfarger som dekker hele skalaen, fra det frekke og kreative til mer dempede nyanser.

Se også Napoli på baderommet.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Finn forhandler

Napoli Essence kommer i 15 farger og flere kanter i tre

Napoli Essence kommer i ikke mindre enn 15 flotte farger som dekker hele skalaen, fra det frekke og kreative til mer dempede nyanser.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Napoli Essence-dørene er kledd med høytrykkslaminat på både for- og baksiden, og fronten har mikro-perlestruktur. Du får en veldig sterk overflate med et matt og eksklusivt uttrykk, og som ikke krever det store vedlikeholdet Kommer i 15 vakre farger, og du har muligheten til å velge samme farge eller en tresort til kantene til dørene.

Varianter

Napoli ​​Essence er også tilgjengelig som vitrinefront (gjelder imidlertid ikke Venezia Napoli).

AUBO Kjøkken og Bad Napoli Essence
Rengjøring og vedlikehold

1. Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut, oppvridd i lunkent vann og tilsatt litt oppvaskmiddel (Zalo)
2. Vask deretter med oppvridd klut i rent vann for å fjerne rester av vaskemiddel og for å unngå striper.
3. Tørk alltid av overflaten med en vanlig myk lofri bomullsklut.
• Sølte væsker må alltid rengjøres umiddelbart.
4. For litt mer gjenstridige urenheter kan bruk laminatrens eller Øko Clean som kan kjøpes hos en AUBOforhandler.
Instruksjoner, blandingsforhold og sikkerhetsinstruk- sjoner følger med produktet.. Test alltid rengjøringsmidlene først på et lite og usynlig område. Ved bruk av laminatrens/Økoclean anbefales en hvit melaminsvamp, da denne ikke kan lage riper.
5. Gjenta deretter trinn 1-3
• Våtservietter anbefales ikke til rengjøring, da de kan etterlate en film med såperester.
• Bruk av organiske løsemidler, såpespon eller grønnsåpe og vaskeskinn kan danne striper, så dette anbefales ikke

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Napoli Essence

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss