S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen er tilgjengelig i 14 farger
Venezia Matt Line Kjøkken

Et kjøkken i verdensklasse

Orden & overskudd – lek med linjer.

Mulighetene med den grepsfrie Venezia-serie er så godt som uendelige. Elementene fås i mange forskjellige størrelser, og man kan som her velge å la de gå opp i symmetriske helheter, eller man kan bryte symmetrien og skape overraskelser uten å gi avkall på forenklingen av orden og overskudd i dette konsekvente designet.

Et kjøkken som bare fundamentalt virker lekkert, og er lett å holde rent og ordentlig.

Overflaten appellerer til mange med sin rengjøringsvennlige, matte overflate. Så fin og myk som et nyfødt barn. Denne mykheten, kombinert med de ikke eksisterende grepene, gir et fantastisk resultat. En løsning som vil pryde de fleste hjem.

Det er ikke uten grunn at vår modell Venezia Matt Line er blitt en bestselger. På en nærmest majestetisk måte kan dette kjøkkenet innta et rom og legge til en atmosfære som er uten sidestykke. Som her, hvor Venezia Matt Line er satt sammen med designikoner og vakre trematerialer. Samlet representerer det, det perfekte bilde av den ettertraktede nordiske stilen.

Vår modell Venezia er utformet uten synlige håndtak som likevel er synlig nok til at de er lett å gripe.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Venezia Matt Line Kjøkken er tilgjengelig i 14 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene i Trend Malt for deg. Bruk fargene alene eller i en blanding for å lage din helt egen unike kjøkkendesign.

Se alle alternativene

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss