Modena

Modena

Her er prisen for alle

Modena er den ultimate bestselgeren til AUBO

Selv om designerne våre skapte serien for nesten tjue år siden, er de rene, glatte overflatene fortsatt en storfavoritt hos kjøkkenkunder i alle typer boliger. Urban stil, villa, moderne rekkehus, herskapsleilighet eller noe helt annet.

DETALJER OM MODENA

Modena-seriens rene overflater lar deg gi kjøkkenet akkurat den rollen du vil det skal ha. Fremtredende. Frekt. Tilbakelent. Subtilt.

Med 14 farger på paletten og et stort utvalg håndtak og benkeplater er mulighetene nesten endeløse – og valget er bare ditt!

Hvit er standard og uttrykket som foretrekkes av stadig flere kjøkkenkjennere. Hvis du derimot liker å ha litt mer farge på dørene, kan du mot et pristillegg velge fritt mellom 14 trendfarger.

Uansett hvilken farge du velger, kan du glede deg over de skrå kantene til Modena-dørene og den rengjøringsvennlige kledningen med perlestrukturert folie. Enkelt og uten dikkedarer.
Det arkitektonisk stramme uttrykket med de glatte dørene og skrå kantene inviterer deg til å utforske kreative muligheter for å ta stilen i forskjellige retninger gjennom valg av farger, håndtak, benkeplate og vask.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

 

Finn forhandler

Modena kommer i 14 forskjellige farger

Du kan oppnå et enda modigere kjøkkenuttrykk hvis du velger en av 14 trendfarger i stedet for standardfargen. Samtidig kan du gjøre kjøkkenet eller badet akkurat så moderne som du vil, ved å tenke alternativt når du velger benkeplate og håndtak.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Modena fronten består av en 18 mm MDF plate dekket av folie. Fronter med folie har en motstandsdyktig overflate og har ingen limfuger på forsiden.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Modena

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss