Napoli

Napoli

Ikke for de ubesluttsomme

Hvis du er ubesluttsom, bør du nok være forsiktig før du kaster deg over Napoli-serien. Her får du et hav av muligheter når det kommer til farger på både dører og kanter.

Hvis du vil gjøre uttrykket til Napoli-kjøkkenet ekstra skarpt, kan du gjøre det – bokstavelig talt. Napoli-dørene kan nemlig innrammes av skarpe og stilrene kanter i sortbeiset tre eller heltre av valnøtt, ask, eik natur eller hvittonet eik. Når du først begynner å leke deg med alle kombinasjonene, kommer du snart til å oppdage at Napoli er et kjøkken av uendelige muligheter. Og litt av en utfordring for de ubesluttsomme.

NAPOLI FARGER

Napoli kommer i ikke mindre enn 14 flotte laminatfarger som dekker hele skalaen, fra det frekke og kreative til mer dempede nyanser. Eventuelt kan du velge en av de to elegante høyglansfargene.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Finn forhandler

Napoli kommer i 16 forskjellige farger

Napoli kommer i ikke mindre enn 14 flotte laminatfarger som dekker hele skalaen, fra det frekke og kreative til mer dempede nyanser. Endvidere kan du velge en av de to elegante høyglansfargene.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Napoli-dørene er kledd med høytrykkslaminat på både for- og baksiden, som med god grunn er blitt et av de best populære materialene på kjøkken og bad. Du får nemlig en utrolig robust overflate med et matt og eksklusivt uttrykk.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Napoli

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss