AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Idéer til nytt kjøkken

Det er mye å ta i betraktning når du skal velge et nytt kjøkken. Vi kan jo ikke kjøpe nytt kjøkken hvert år, og derfor vil vi at det nye kjøkkenet skal være perfekt når vi endelig investerer i å fornye kjøkkenet.

Inspirasjon til det nye kjøkkenet

Når du først har bestemt deg for at det gamle kjøkkenet skal erstattes med noe nytt og tidsriktig, er det naturlig å ville suge til seg all inspirasjonen til kjøkkeninnredning du finner. Derfor er det masse inspirasjon å hente, både fra Internett, boligblader og kataloger. Du kan også hente inspirasjon fra ditt eget hjem, både positiv og negativ – skriv ned hva du liker, og hva du absolutt ikke vil ha. Det kan også være lurt å ta vare på bilder eller artikler fra boligblader. Alt som kan hjelpe deg med å visualisere kjøkkendrømmene dine, gjør det enda lettere å ta riktige valg når du til slutt skal oppfylle dem.

Pinterest er god ressurs som lar deg holde styr på bilder, informasjon og lenker. Her kan du opprette oppslagstavler der du på en enkel og oversiktlig måte kan holde styr på ideene dine.

Idéer til nytt kjøkken

Når ideene begynner å ta form, skal de settes sammen og tilpasses deg, hjemmet ditt og budsjettet ditt. Nå er det viktig å tenke realistisk, slik at det blir mulig å virkeliggjøre ideene dine og ikke la dem forbli en drøm. Hvis du har et lite kjøkken, nytter det jo ikke å drømme om et stort, frittstående kjøkken. Det samme gjelder budsjettet. Hvis du har et mindre budsjett, kan du glemme drømmen om benkeplater i corian. Drømmene må kort sagt tilpasses virkeligheten. Dette er ikke umulig, men krever ofte litt finpussing.

Bestill AUBOs katalog

Gi kjøkkenideene dine til den lokale AUBO forhandler

Det er en god idé å ta med kjøkkenideene dine til den lokale AUBO-forhandleren, som du finner her. Kjøkkenkonsulentene våre er spesielt utdannede til å oppfylle kjøkkendrømmer. De har gjort det mange ganger før, og de har erfaring med kjøkken i alle størrelser – til priser som passer både store og små budsjetter.

Ta med deg ideene dine i butikken og snakk med en kjøkkenkonsulent om hvilke ønsker du har, og hva som er viktigst for deg. Hvis du ikke har med deg mål, kan kjøkkenkonsulenten måle kjøkkenet ditt for deg, slik at dere har noe praktisk å arbeide fra.

AUBO har et 3D-tegneprogram der vi kan skrive inn målene til kjøkkenet ditt, og deretter begynner kjøkkenkonsulenten å tegne et kjøkken med utgangspunkt i ønskene dine, budsjettet ditt og valgene du har tatt angående skap, benkeplater, håndtak osv. Du får presentert resultatet i flotte 3D-tegninger som kan tilpasses, hvis det er noe du ikke er fornøyd med. Nå kan du også dra nytte av virtual reality-verktøyet vårt, hvor du kan ta deg en virtuell gåtur i kjøkkenet. Denne funksjonen gir deg et utrolig realistisk bilde av hvordan kjøkkenet er innredet, og hvordan de forskjellige valgte fargene og materialene spiller sammen.

Hvorfor la AUBO oppgylle kjøkkendrømmen?

Hvorfor skal nettopp AUBO Kjøkken og Bad få lov til å gi liv til kjøkkenideene dine? Det er det mange grunner til. AUBO har eksistert siden 1985 og har derfor innredet og solgt tusenvis av kjøkken som har gledet danske familier. AUBO leverer kjøkken i høy kvalitet i alle prisklasser, og vi garanterer at vi har et kjøkken som passer deg. Hos AUBO har vi mange gode samarbeidspartnere, slik at du kan kjøpe alt fra vasker, hvitevarer, den kokende vannkranen Quooker og barstoler hos oss, og få alt levert hjem i én og samme lastebil. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i butikken.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss