AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Oppbevaringsløsninger på kjøkkenet

Et kjøkken skal ikke bare være hyggelig, men også funksjonell i daglig bruk. Vi ønsker mye oppbevaringsplass i våre kjøkken og derfor er det viktig å innredde kjøkkenet sitt med enkle løsninger, der alt du trenger bare er innen rekkevidde. Med AUBOs lagringsløsninger får du ikke bare mest mulig ut av plassen din, du får også innredning som gjør hverdagen din enklere med f.eks. funksjonelle ekstrautstyr som fint serverer skapets innhold til deg, slik at du ikke trenger å lete etter kjøkkenutstyret ditt i bunnen av skapet.

Vi hjelper deg med den optimale innredningen

Et dypt hjørneskap kan bringe svetten i pannen til de fleste. Hos AUBO tilbyr vi dette hjørneskapet med Leman-uttrekk, som letter tilgangen til skapets bakinnhold. Uansett hva du velger å fylle i skapet, holdes det hele på plass og i rekkefølge av det uttrekkbare “antislip” belegget. En ergonomisk og funksjonell løsning.

 

Oppbevaringsløsninger høyskape

Oppbevaringsløsninger hjørneskape

Oppbevaringsløsninger skuffer

Oppbevaringsløsninger Sjalusidører

Diverse oppbevaring

Video

Tandem uttrekk fra AUBO

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss