AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvitevarer til kjøkkenet

Ditt nye kjøkken går hånd i hånd med funksjonelle hvitevarer, som AUBO tilbyr fra anerkjente leverandører i alle slags design og utførelser.

Det er millioner av alternativer når du kjøper nytt kjøkken. Dører, håndtak, benkeplater og særlig hvitevarer, som i dag ikke bare er funksjonelt uunnværlig på kjøkkenet, men som også setter den siste prikken over i’en på et kjøkken.

Hvitevarer er tilgjengelige i alle prisklasser, fra basisversjonen til det ekstravagante midtpunktet på kjøkkenet. Flere hvitevarer har doble funksjoner, som platetopp her fra BORA med innebygd hette.

Gode leverandører av hvitevarer

Ettersom mange hvitevarer i dag er innebygd i kjøkkenskapene / kjøpt for installasjon med integrerte dører, er det viktig at du får råd og veiledning fra din AUBO kjøkkenkonsulent, slik at du er sikker på at kjøkkenet og hvitevarene passer godt sammen.

AUBO har samarbeidsavtaler med nøye utvalgte leverandører av hvitevarer. Her kan vi garantere kvaliteten og samtidig er prisene rimelige.

Kontakt din lokale AUBO forhandler

Hvis du vil vite mer om utvalget av hvitevarer vi tilbyr, samt å se på de forskjellige designene og funksjonene, kan du ta en kikk innom din lokale AUBO-forhandler.

Finn AUBO forhandler
Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss