AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Barstoler til kjøkkenet

Mange velger i dag å integrere barstoler i kjøkkenet, så kjøkkenet både blir et matverksted og en koselig oase, hvor gjestene kan nyte et glass vin, mens de siste detaljene blir ordnet. AUBO har flere barstoler å velge imellom til ditt kjøkken.

Barstoler på kjøkkenet

Etter hvert er de fleste nyere kjøkken utstyrt med barstoler for gjester, som på denne måten blir med på kjøkkenet uten å gå i veien. På denne måten drar alle fordel av å være sammen.

Barstolene kan også brukes mye når hjemmet ikke har besøkende utenfor. La barna gjøre leksene sine her, slik at du også har muligheten til å snu dagens opplevelser med dem, mens du lager mat.

Barstoler i flere høyder

Hos AUBO Kjøkken og Bad har vi barstoler i ulike høyder for å passe i høyde, enten de er for vanlige benkeplatehøyde i kjøkkenet eller i til reell barløsning. Vi har barstoler i flere farger og modeller.

Kom innom din nærmeste AUBO forhandler

Vil du høre mer om de muligheter, vi tilbyr indenfor barstoler til kjøkkenet, og se de forskjellige design, så kom innom din lokale AUBO forhandler.

 

Finn AUBO forhandler
Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss