Barstoler til kjøkkenet

Mange velger i dag å integrere barstoler i kjøkkenet, så kjøkkenet både blir et matverksted og en koselig oase, hvor gjestene kan nyte et glass vin, mens de siste detaljene blir ordnet. AUBO har flere barstoler å velge imellom til ditt kjøkken.

Barstoler på kjøkkenet

Etter hvert er de fleste nyere kjøkken utstyrt med barstoler for gjester, som på denne måten blir med på kjøkkenet uten å gå i veien. På denne måten drar alle fordel av å være sammen.

Barstolene kan også brukes mye når hjemmet ikke har besøkende utenfor. La barna gjøre leksene sine her, slik at du også har muligheten til å snu dagens opplevelser med dem, mens du lager mat.

Barstoler i flere høyder

Hos AUBO Kjøkken og Bad har vi barstoler i ulike høyder for å passe i høyde, enten de er for vanlige benkeplatehøyde i kjøkkenet eller i til reell barløsning. Vi har barstoler i flere farger og modeller.

Kom innom din nærmeste AUBO forhandler

Vil du høre mer om de muligheter, vi tilbyr indenfor barstoler til kjøkkenet, og se de forskjellige design, så kom innom din lokale AUBO forhandler.

 

Finn AUBO forhandler

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss