AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Quooker kokende vannkran

Quooker, den kokende vannkran har tatt verden med storm, og hos AUBO opplever vi stor glede hos våre kunder over denne unikke produkten.


Etterspørselen etter den kokende kranen “Quooker” er stor. Nordmennene har virkelig tatt Quooker til seg, og opplevelsen er at hvis du først investerer i en kokende Quooker-kran, kan du ikke finne ut å hvordan du skal leve uten. Noen vil kanskje kalle det luksus eller overdreven komfort. Kall det hva du vil, Quokeren har kommet for å bli, og det er mange grunner.


Quooker kokende kran kan brukes til litt av hver

Det er praktisk talt ingen begrensning for hva du kan bruke Quooker-kranen til. Det kokende vannet brukes lett til å desinfisere flasker og barnesmokk eller når du brygger te, lager nudelsuppe, tapper grønnsaker, server fisk, koker pasta eller skålder mandler. Det er mange muligheter.

 

Quooker den kokende vannkran finnes i mange modeller

Quooker, den kokende vannkran, finnes i tre forskjellige modeller. Hvis du ønsker å ha blandebatteriet og den kokende vannkran atskilt, er det Nordic Twintaps modellerne du skal gå etter. Ønsker du en modell, der har kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran, er det modellen “Fusion”, du skal gå etter. Quooker Flex modellen er med en praktisk fleksibel uttrekksslange, den er tilgjengelig i Round design i flere overflater og har kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran

 

Barnesikker Quooker kokende vannkran

Quooker kokende vandkraner er alle barnesikret. Vannkranerne er barnesikret med et trykk og drei grep og er samtidig isoleret på en slik måte, så den ikke føles varm utenpå og du behøver derfor ikke bekymre deg om brentebarnfingre. Vannstrålen er naturligvis varm men ikke massiv. Den består av små dråper i en lett spray, blandet med luft slik at man rekker å trekke hånden til seg, før man brenner segt.

Se film om Quooker & barnesikkerhet her.

Enkel installasjon av Quooker

En Quooker er enkel å få installeret. Kranen installeres på kjøkkenbenkeplaten og beholderen plasseres i skapet under vasken.

 

 

Få et tilbud på din Quooker kokende vannkran

Kikk innom din nærmeste AUBO forhandler og hør mere om de mange muligheter med Quookers kokende vannkraner.

 

Finn AUBO forhandler
Video

Quooker Flex

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss