AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkken til leilighet

Det er ikke alltid størrelsen som er det viktigste. Hvis du har en leilighet som trenger nytt kjøkken og samtidig må ha mye skapplass, kan AUBO hjelpe deg.

Lite kjøkken til leilighet

Det finnes et stort utvalg forskjellige kjøkken. Noen er store og har nærmest uendelig med plass, mens i andre, ofte i små leiligheter i byen, må man være mer kreativ for å få alt til å gå opp og få utnyttet hver minste centimeter.

AUBO har mange løsninger til rom som stiller med et dårligere utgangspunkt plassmessig, som fokuserer på gode oppbevaringsmuligheter. På denne måten blir hver minste krok, hjørne og til og med sokkelrommet utnyttet, slik at du får den beste mulige løsningen på det nye kjøkkenet. Målet er å skape plass på kjøkkenet, uten å ofre kjøkkenets posisjon som arbeidsrom.

Benkeplass er helt nødvendig

Som en forlengelse av ønsket om å unngå uutnyttet plass, er det viktig at kjøkkenet har godt med plass til å jobbe på. Det betyr god plass til å skjære, elte og steke daglige måltider. Sørg også for å prioritere plass på begge sider av komfyren, slik at du lett kan gå fra skjærebrett til gryte og samtidig ha plass til å sette varme elementer.

Små kjøkken krever lys

Små kjøkken krever lys. Små rom som samtidig skal være vert for mye inventar, kan fort bli trange hvis man ikke sørger for nok lys fra vinduer og lamper. Alternativt kan du bruke skap i lyse farger, slik at rommet ikke blir så mørkt å oppholde seg i. Velg farger som gjør rommet større – alle triks er lov.

Leilighetskjøkken i mange stiler

AUBO har leilighetskjøkken til enhver smak. Du velger selv om du vil ha et minimalistisk kjøkken, et rustikt landekjøkken eller et kjøkken som ligger midt mellom disse stilmessig. Uansett hvilken stil som kaprer hjertet ditt, kan AUBO hjelpe deg med et nytt kjøkken som kan gi deg glede i mange år fremover.

Bestill AUBOs katalog

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gjerne have besøk av deg i butikken.
Her kan vi vise deg de forskjellige modellene indenfor sorte kjøkken, og vi kan tage en uforpliktende snak om dine ønsker og behov.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss