AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkeninnredning

Det er lenge siden kjøkkenet var et rom kun forbeholdt travle husmødre, der de tilbragte utallige timer på å kokkelere for resten av familien. Dette er nye tider – familiemønstrene har endret seg – og det krever ny kjøkkeninnredning!

Nye tider – Ny kjøkkenindretning

I dag har kjøkkenet åpnet seg, og vi ser det ofte integrert med resten av stuen. Åpen løsning har blitt mer og mer populært, slik at kjøkkenet har blitt et oppholdsrom i nesten like stor grad som et arbeidsrom. Et sted der hele familien kan være sammen og hygge seg samtidig som de lager mat.

Kjøkkenøyen har også blitt et ettertraktet tilskudd i danske hjem, men siden kjøkkenøyer krever en del plass, foretrekker mange fortsatt tradisjonelle hjørnekjøkken.

Sørg for at kjøkkenet ditt har gode arbeidssoner

En optimal kjøkkeninnredning har flere gode arbeidssoner – kokesonen rundt kokeplatene, tilberedningssonen rundt vasken og sonen for oppbevaring av mat rundt kjøleskapet. Og så skal du selvsagt ha plass til tilberedning samt hyller der du kan oppbevare bokser, melposer og annen tørrmat.

Pass på at du har en god arbeidsflyt mellom de forskjellige arbeidssonene, slik at alle oppgavene blir så lette og naturlige som mulig. Vi kan for eksempel nevne oppvaskmaskinen, som selvfølgelig skal monteres til venstre for vasken, slik at du lett kan skylle serviset og deretter plassere det i oppvaskmaskinen.

Bestill AUBOs katalog

Kjøkkeninnredning med mange designmuligheter

AUBOs kjøkkenkonsulenter er eksperter på kjøkkeninnredning. Besøk den nærmeste forhandleren og få hjelp og råd gjennom hele innredningsprosessen, slik at du ender opp med et flott kjøkkenresultat.

AUBO har kjøkkenmodeller i alle slags farger, materialer og stilarter. Uansett hva du har lyst på, har vi et kjøkken som passer for deg.

Få et gratis & uforpliktende tilbud

Vi vil gjerne ha deg på besøk i butikken.

Her kan vi fortelle deg om nye muligheter vi tilbyr innen kjøkkeninnredning, og vi kan ta en uforpliktende prat om ønskene og behovene dine.

Som en gratis tjeneste tilbyr AUBOs forhandlere seg å måle opp kjøkkenet ditt, lage 3D-tegninger og komme med et tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratistjenesten er helt uforpliktende.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss