AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkenfarger

Selv om de fleste dansker sverger på hvitt kjøkken, har mange mer fargerike kjøkken på ønskelisten. Selv om et hvitt kjøkken er en sikker vinner, synes noen det er litt kjedelig og upersonlig, og at det ikke gir hjemmet nok egenart.

Flott fargeunivers til kjøkkenet ditt

Det finnes mange fargemuligheter til kjøkkenet ditt – det eneste spørsmålet er om du er modig nok til å benytte deg av mulighetene. På den mer konservative siden, hvis en først skal velge en farge som ikke er hvit, har vi sort og grått, som folk ikke er så redde for at skal gå ut på moten så raskt. De villere knallfargene kan jo bli litt utfordrende i lengden, siden man raskere blir lei av ting som skiller seg ut. På den andre siden kan du oppnå et kjempekult uttrykk hvis du har motet til å bruke en litt villere farge, og ende opp med et kjøkken som er helt unikt og eget.

AUBO tilbyr både et Trend-fargevalg – et fargevalg til flere eksisterende skap og for Napoli – som er fargevalget til modellene med Napoli i høytrykkslaminat, samt et fargevalg for Sense og et for Fenix.

Blande forskjellige farger på kjøkkenet

Hvis du liker fest og farger på kjøkkenet, men er litt nervøs for om du tåler villskapen, kan en blandet løsning være akkurat det du er ute etter. Det virker jo mye mindre overveldende å kun ha høyskapsvegger i blått, sammenlignet med å male hele kjøkkenet blått. En blanding av den hvite standardfargen med kun få elementer i en sterk farge virker gjennomtenkt og gir kjøkkenet litt ekstra personlighet.

Se AUBOs katalog

Fargen kan påvirke størrelsen til kjøkkenet

Farger er ikke bare mote – fargene kan også være funksjonelle. Som vi vet, kan små rom virke større ved bruk av lyse farger, og på samme måte kan man bruke mørke farger til å få et rom til å virke mindre. Med riktig valg av farger kan du fremheve deler av rommet, mens du kan skjule for eksempel en gammel radiator ved å male både den og veggen i den samme, mørke fargen.

Farger er en vitenskap som lar deg utøve mirakler. Derfor kan det lønne seg å være litt ekstra detaljorientert når du skal spre fargepaletten ut over boligen, da alle små fargeavvik fra hvitt kaprer oppmerksomheten og begeistrer gjestene dine.

Farger på vegger og tilbehør

Du har som nevnt mange muligheter når det kommer til valg av farge på kjøkkenet. Hvis du ikke har så lyst til å kjøpe kjøkkenskap i sterke farger, er det tross alt lettere å bare male en vegg. Den kan du jo raskt male over igjen hvis du angrer.

Mange velger også å tilføre små detaljer i motefarger på et hvitt rom med et hvitt kjøkken. Det kan være snakk om pynt, krukker, vaser, lamper eller kanskje et farget teppe under spisebordet. Søk etter inspirasjon og vær kreativ. I dag er alt lov, og du kan sette sammen gamle arvestykker med stilren minimalisme og fortsatt oppnå et helhetlig og unikt uttrykk.

Få et gratis & uforpliktende tilbud

La AUBO hjelpe deg med en fargerik kjøkkenløsning. Hos AUBO har vi levert titusenvis av kjøkkener, og siden alle disse stort sett har vært forskjellige, har vi stor erfaring med hva som passer godt sammen, og hva man helst vil unngå. Hvis du trenger inspirasjon til kjøkkenet ditt, kan det være en god idé å ta turen til oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Uansett hva du er på jakt etter – ett enkelt rødt kjøkkenskap eller å bytte ut hele kjøkkenet – så kan vi hjelpe deg med et godt tilbud. Ingenting er for smått og ingenting er for stort, det skal bare passe deg.

Hvis du er ute etter et helt nytt kjøkken, tegner vi gjerne et gratis og uforpliktende innredningsforslag. Og som en ekstra gimmick kan du ta en virtuell gåtur på det nye kjøkkenet allerede før du har bestilt det. Virtual reality er perfekt til å sjekke om fargene passer godt sammen, eller om du vil korrigere noen detaljer før du bestiller.

Hvis du vil være sikker på at vi har god tid til deg når du kommer i butikken, kan du bestille et uforpliktende møte slik at vi kan sette av tid i kalenderen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss