AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvitt kjøkken

Det hvite kjøkkenet er populært som aldri før, og det er det mange grunner til.

Uante muligheter

Selvom boligtrenden fokuserer mest på det personlige hjem med bruk av all verdens materialer og fargepaletter, er det hvite kjøkkenet en bestselger. Men hvorfor er det så populært å ha et hvitt kjøkken? Blant annet fordi et hvitt kjøkken byr på uante muligheter, så selv om du investerer sparepengene dine i et hvitt kjøkken, har du på ingen måte bommet i forhold til boligtrendens kreative ideer til kjøkkeninnredning. Med litt endring i tilbehøret kan det hvite kjøkkenet enkelt skifte stil, uten at det koster deg en formue. I tillegg er det hvite kjøkkenet svært anvendelig, – det går simpelthen godt sammen med all slags tilbehør.

Se AUBOs katalog

Et hvitt kjøkken er et sikkert valg

Nettopp fordi at det hvite kjøkkenet er så enkelt å style i all verdens stilarter, er det et veldig sikkert valg. Så sikkert at hele 8 av 10 av AUBOs kunder velger det hvite kjøkken som midtpunkt i deres hjem. Med et hvitt kjøkken trenger du ikke bekymre deg om at huset ditt faller i verdi. Skulle det bli aktuelt å selge huset, er et hvitt kjøkken ikke noe som skremmer potensielle kjøpere. Tvert i mot. Et hvitt kjøkken kan de fleste av oss leve med, og til og med gjøre til våres eget unike kjøkken. Det hvite kjøkken er tidløst, og skal ikke virke utdatert  selvom moten skifter.

Hvitt kjøkken i mange forskjellige stilarter

Det hvite kjøkkenet er langt fra tilegnet en spesiell stilart. Et hvitt kjøkken kan både være moderne, minimalistisk, landlig og mye mer. AUBO har mange forskjellige hvite kjøkkenmodeller i alt fra rustikke heltre fronter i hvit høyglans og grepsfrie fronter. Valget er ditt.

Innred med kontraster

Er du redd for at et hvitt kjøkken blir for lyst, er det mange muligheter til å skape kontrast. Kombiner for eksempel ditt hvite kjøkken med en benkeplate i mørkt tre, eller med en benkeplate i laminat med betong-look. Du kan også velge en mørkere farge på frontene på noen av dine elementer, slik at du skaper et flott samspill av flere farger i ditt kjøkken.

La AUBO hjelpe deg med ditt hvite kjøkken

Vi vil så gjerne have besøk av deg i butikken.
Her kan vi vise deg de forskjellige modellene indenfor hvite kjøkken, og vi kan tage en uforpliktende snak om dine ønsker og behov.

AUBO får 5 stjerner (ud af 5) på Trustpilot – Læs anmeldelserne her

Find Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss