AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Landkjøkken

Kjøkken nostalgi med et romantisk preg.

Det rustikke landkjøkkenet er populært, og er ettertraktet av mange som vil ha et kjøkken med sjel og koselig personlighet.

Hjemmets pulserende hjertet

Kjøkkenet er og vil være fokus for familien. Her tilbys en utrolig mengde tid med koselig sosialisering med familie og venner samt kulinarisk mat. Mange ønsker en landsstil på kjøkkenet, som kan gi koselig og sjel til hele huset, og virke som et stille mekka midt i et hektisk hverdagsliv.

Bestil AUBOs katalog

Landstil er ikke det samme som gammeldags

Uttrykket i ditt landkjøkken kan varieres avhengig av hvor rustikk og romantisk du vil la stilen være. I dag er alt tillatt, slik at du kan bøye stilen så mye du vil. Samtidig kan du selvfølgelig kombinere stilen med det siste innen hvitevarer og tilbehør. Et kjøkken i landlig stil utelukker ikke moderne komfort.

AUBO tilbyr landkjøkken i mange stiler

På AUBO Kjøkken & Bad tilbyr vi en rekke landkjøkken. De forskjellige landlige kjøkkenmodeller er vanligvis innrammet dører i flere versjoner. Alle modellene er tilgjengelige i hvitt, og flere kan også males i Trend-farger, det vil si at du kan få ditt nye landekjøkken i en grå eller beige versjon eller i en hvilken som helst annen farge du drømmer om.

Dekorer med rustikk tilbehør

For å skape den rette stemningen i landet kjøkkenet, er det mange ting du kan videre gjøre, bare for å legge glasur på kaken. For eksempel, la kasser og panner henge på veggen, i stedet for å lagre dem i skuffer og skap.

Urter og keramikk bidrar også til å skape en stemning av landlig matverksted, og hvis du har benkeplass nok, kan skjærebrettene stå opp. La koppene dine henge på kroker og velg fliser med nostalgisk vri.

Få et gratis & uforpliktende tilbud

Våre forhandlere vil gjerne at du besøker butikken deres. Her kan de vise deg ulike kjøkkenmodeller i landlig stil, og du kan ta en uformell prat om ønkser og behov.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss