AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Det moderne kjøkkenet

Hvis du liker et moderne utseende, og er interessert i de ulike trendene som er i interiørverden, så skal kjøkkenet selvsagt være i en moderne stil som matcher resten av ditt hjem og din interesse i moderne design.

Kjøkken i alle stiler

AUBO har kjøkken for enhver smak og i alle stiler. Enten du liker den rustikke landet kjøkken, minimalistisk hvitt kjøkken eller kjøkken i et moderne utseende, har vi absolutt en kjøkkenløsning som passer deg, dine ønsker og behov. Kjøkkener er like, som er nettopp fordi et kjøkken er laget av de valgene som er gjort av den enkelte kunde. Det er mange materialer å velge mellom. Både når det gjelder farger på stikkontakter, dører, benkeplater, tallerkener, mikserbatterier etc. Resultatet av alle valgene er for din personlige kjøkken, og det bare blir mer personlig når du får det lagt all din private utstyr, som kan være alt fra moderne vaser til gamle, retro arvestykker.

 

Det moderne kjøkkenet

Det moderne kjøkkenet er en ganske bred definisjon, fordi et moderne kjøkken kan ha mange «ansikter». Ganske bokstavelig talt. Vanligvis velges imidlertid glatte dører når et moderne utseende er ønsket. Ingenting med krimskrams og nostalgiske kutt, som i økende grad brukes i litt romantisk stil land kjøkken. Samtidig er det moderne kjøkkenet dekorert med rette kanter og i den rene enden av designskalaen. Ingen myke former og runde hjørner.

AUBO har et stort fargeunivers

Alle farger har tilgang til det moderne kjøkkenet. Og AUBO har et stort fargeunivers å velge mellom når menyen er på et nytt kjøkken. Til slutt tror ikke at det nye kjøkkenet må være hvitt. Det kan være alt fra grått til blått, til rødt og oransje. Fargen kommer mest av alt avhenger av hvor modig du er og om du er sikker løsning som du vet at du orker å se på de neste 25 årene, eller hvis du er mer dristig i dine valg. En grossist når det gjelder fargevalg i det moderne kjøkkenet kan bare være å male, for eksempel. høyveggig vegg i mørk farge, og hold deretter resten av kjøkkenet i en helt nøytral og fin hvit farge. På denne måten har satt en vill fingeravtrykk på kjøkkenet, uten at det velter hele budsjettet hvis du i fem år ikke kan stå vill farge mer.

Også tre er moderne å bruke på kjøkkenet i dag, og her AUBO også et utmerket utvalg av dørs modeller i ulike trælooks og finer, som også lett tåler blande seg med andre dører, for å skape akkurat den moderne atmosfæren som du ønsker i ditt kjøkken .

Hvitevarer i et moderne kjøkken

Moderne apparater inkluderer moderne apparater, hvor både design og funksjonalitet er viktigst. AUBO har gode samarbeidspartnere i hvitevarer, slik at vi alltid gir den nyeste teknologien i de vakreste designene. Det er viktig at kjøkkenet stil går hånd i hånd med hvitevarer og hvor noen vil lagre hvitevarer bort i form av integrasjon, vil andre til hvitevarer må vises synlig med sine egne fronter, nettopp også å dyrke kontrasten.

Det er mange alternativer i interiøret i det moderne kjøkkenet. Mulighetene er nesten uendelige, og derfor er vi også klare å holde hånden din når du trenger å bli inspirert og rådet. Besøk din nærmeste AUBO forhandler, eller book et møte før du kommer, slik at du er sikker på at vi har god tid satt av til deg når du kommer i butikken.

Vi hjelper deg med et gratis og ikke-bindende designforslag, slik at du kan se alt for deg før du tar den endelige avgjørelsen. Vi tilbyr også et virtuelt reality show, slik at du kan ta en «tur» i ditt nye kjøkken før det blir satt i produksjon. Det kan du være helt sikker på at de valgene du har gjort, og du kan se om noe må bli forskjøvet før vi begynner produksjon.

Vi vil gjøre alt for at du skal være fornøyd med ditt nye, moderne kjøkken, som du vil leve med og i mange år framover.

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss