Vaske på kjøkkenet

Arbeidsområdet rundt kjøkkenvasken er et travelt område. Utrolig mange av de rutiner som daglig foregår på kjøkkenet ditt inkluderer en tur rundt kjøkkenvasken. Derfor er kjøkkenvasken helt sentral i din kjøkkeninnredning og her bør du ikke inngå kompromisser.

Vaske i mange forskjellige utgaver

Kjøkkenvasker er tilgjengelig i mange forskjellige versjoner. Alt fra forskjellige størrelser, farger, antall rom og til nedfelt, underlimt eller heldekkende.

Bestselgeren er den underlimte vasken i stål, men i dag er det ingen faktum om hvilken kjøkkenvaske som er riktig og galt. Hos AUBO har vi valgt et utvalg av vasker, hvor funksjon og design kombineres til en høyere enhet, slik at vasken ikke bare er brukbar, men også vakker å se på, og dermed en viktig del av hele kjøkkenutformingen og helhetsinntrykket.

Vil du høre mer om kjøkkenvasker?

Vil du høre mer om de muligheter, vi tilbyr innen for kjøkkenvaske, samt se nærmere på de forskjellige kjøkkenvaske designs og funksjoner, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

 

Finn AUBO forhandler

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss