AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sort kjøkken

For de modige, som ønsker noe mer enn et hvitt kjøkken, er et sort kjøkken en stilsikker mulighet.

Velg et sort kjøkken

La hjemmets mest bruke rom gå i sort! Det sort kjøkkenet oser nemlig av eksklusivitet, eleganse, mot og karakter. AUBO hjelper deg med å lage ditt nye drømmekjøkken i sort, og vi har mange muligheter med flere forskjellige stilarter.

Bestil AUBOs katalog

Sorte kjøkken i mange stilarter

Sorte kjøkken fås i mange stilarter. Så glem alt om at et sort kjøkken kun kler en moderne stil. AUBO tilbyr sorte kjøkken i mange forskjellige stilarter, så det finnes noe for enhver smak. Enten om du foretrekker den eksklusive og moderne stilen, eller den mer landlige stilen, så har vi et sort kjøkken som passer for deg. Mange av våre fronter fås i en sort farge (TREND), og gir enda flere muligheter.

Kontraster i det sorte kjøkken

Et sort kjøkken krever plass og godt med lys, så er du redd for at din sorte kjøkkendrøm blir for dyster, bør du velge en løsning hvor den sorte fargen kombineres med lyse kontraster. Det kan være at du velger en hvit benkeplate, eller du kan velge at en del av kjøkkenet er i sort, mens resten av kjøkken kan velges i en lysere farge. Kontraster gjør kjøkkenet ditt enda mer gjennomtenkt, så skap ditt helt eget personlige, sorte kjøkken. Det finnes ingen løsninger som er feil, sammensettingen av de forskjellige materialene er helt opp til deg.

Ikke vær redd for fingeravtrykk

Mange forbinder (med god grunn), det sorte kjøkken med fettete fingeravtrykk, som sitter plastret til skuffer og skap, og ødelegger hele det eksklusive uttrykket, som det sorte kjøkken ellers er så kjent for. AUBO har flere modeller, hvor de fettete fingeravtrykkene taper kampen. Se f.eks. vår Napoli Festival kjøkken med Fenix laminat, hvor nano teknologi sikrer at dine fronter avviser smuss og skitt, eller prøv vår nye Sense front i supermatt UV malt melamin.

Få et gratis & uforpliktende tilbud

Vi vil så gjerne have besøk av deg i butikken.
Her kan vi vise deg de forskjellige modellene indenfor sorte kjøkken, og vi kan tage en uforpliktende snak om dine ønsker og behov.

Finn nærmeste AUBO forhandler

AUBO får 5 stjerner (ud af 5) på Trustpilot – Læs anmeldelserne her

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss