AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Drømmekjøkken

Et kjøkken er en kostbar investering, i tillegg er det ikke mange ganger i livet du får sjansen å kjøpe et helt nytt kjøkken.
Dette betyr normalt at du har høye forventninger til det nye kjøkkenet.

Hva drømmer du om?

Selv om det kan være din debut i kjøkkenkjøp, er du heldigvis ikke helt grønn. Gjennom de kjøkken du har levd med til nå, har du allerede fått mye erfaring med hva du liker, og hva du absolutt ikke liker, når det gjelder kjøkkendesign og kjøkkeninnredning. Og det er klart at det må tas hensyn til erfaringene du har gjort deg for nå som du har muligheten til å avgjøre hele kjøkkenstrukturen fra bunnen til overskapene. Det må gjøres på riktig måte slik at det er i samsvar med alle kjøkkendrømmene dine.

Det er også en god idé når du begynner å tenke på nytt kjøkken å søke så mye inspirasjon som mulig. Internett er en oase med nyttig kunnskap om kjøkkeninnredning, og du kan finne mye visuell inspirasjon som kan hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hvordan ditt nye drømmekjøkken skal se ut.

Vi gør det enkelt med vores guide Plan AUBO – her finder du inspirasjon og veiledning.

Hvilket kjøkken samsvarer med kjøkkenplassen din?

Når du skal konkretisere kjøkkendrømmen din, bør selvfølgelig også kjøkkenrommet være med i beregningen. Mange har i dag bygget veldig store familiekjøkken og allrom, helt i stil med tidstrender i kjøkkenet, med store øyer og store høyskapsvegger. Det krever sin plass å ha denne typen kjøkkendesign, slik at plassen kan ofte være hindringen som dreper drømmen. Her er det likevel muligheter for å utvide kjøkkenet – kanskje en vegg kan flyttes, eller 2 rom slås sammen?

Uansett, finner vi et drømmekjøkken for deg som er basert på den plassen du har til rådighet. Du kan gjøre mange smarte detaljer i innredningen, noe som gjør et kjøkken unik.

Finn inspirasjon og råt om kjøkkenoppsett.

De mange stilene i kjøkkenet

Det er utrolig mange stiler når det kommer til stilen på ditt nye kjøkken. På Aubo tilbyr vi alt fra rustikke landkjøkken til det minimalistiske hvite kjøkkenet av skandinavisk design. Hos oss er det plass til alle, enten du vil ha en stor eller en liten løsning. Vi står klare til å hjelpe deg med en unik og personlig kjøkken løsning.

Bli inspirert av våre kunders egne kjøkken

La AUBO hjelpe deg med ditt nye drømmekjøkken

Det er mange ting som må holdes styr på, og finnes ut av når prosessen for den nye kjøkkendrømmen er i gang. Hos Aubo står vi klare til å hjelpe deg helt fra første inspirasjonen er søkt og til den siste skruen er plugget i. Det er bare å ta turen inn til forhandlerne våre. Vi er klare til å hjelpe og gi deg råd.

Vi gjør gjerne helt uforpliktende og gratis design forslag til deg presentert i imponerende 3D-tegninger.

Ønsker du å være sikker på at vi har satt av tid til deg når du kommer i butikken første gang, så bestill et møte her, og vi skal sette vår avtale på kalenderen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss